Οι ταινίες της Feelgood Entertainment, μιας από τις καλύτερες εγχώριες εταιρείες διανομής, έρχονται τον Μάρτιο στο hol video club.


hol video club 2014Πιο συγκεκριμένα, η ταινιοθήκη της Feelgood Entertainment περιλαμβάνει μοναδικές ταινίες που θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας. Ανάμεσα στις ταινίες, οι συνδρομητές του hol video club θα μπορέσουν να απολαύσουν:


– Το ολοκαίνουριο La Grande Belleza του Paolo Sorrentino που απέσπασε το Oscar® Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στην φετινή απονομή
– Το Last Vegas, ξεκαρδιστική κωμωδία στην οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους 4 κορυφαίοι ηθοποιοί (Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman και Kevin Kline).
– Την νέα κυκλοφορία Malavita (Επικίνδυνη Οικογένεια) του Luc Besson με παραγωγό τον Martin Scorcese
– Το μοναδικό Best Offer του Giuseppe Tornatore, ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον οσκαρικό Geoffrey Rush, ντυμένο με τη μουσική του Ennio Morricone
– Την αιρετική ξεκαρδιστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων Free Birds
– Το The Artist που απέσπασε 5 Oscar® ανάμεσα τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας και αποτελεί ένα απολαυστικό, ασπρόμαυρο φιλμ και φόρο τιμής στη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου
– Το Before Midnight με φόντο την Ελλάδα που προτάθηκε για Oscar® Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου
– Το Hope Springs για το οποίο η Meryl Streep κερδισε την 26η υποψηφιότητά της στις Χρυσές Σφαίρες
– Την ταινία Barney’s Version μια μεγαλοφυή “μαύρη” κωμωδία με τη συγκινητική ερμηνεία του Πωλ Τζιαμάτι που του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα Ανδρικού Ρόλου και
– Το Bernie (Επάγγελμα Νεκροθάφτης) με ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Jack Black, Matthew McConaughey και Shirley MacLaine.


Η Feelgood Entertainment έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από συνεργασίες της hellas online με εγχώριους διανομείς ανεξάρτητου περιεχομένου όπως η Village, η Odeon, η Hollywood Entertainment, η Audiovisual, και η Web Entertainment, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει τη μεγαλύτερη on demand ταινιοθήκη.


Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.