Ηχηρό παρών έδωσε για 2η χρονιά στο Mobile World Congress η Hotech, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα πολλών εταιρειών από τεχνολογικά ώριμες αγορές.


hotech mwc 2014Συνολικά, εκτός από τις αγορές στις οποίες ήδη έχει παρουσία η Hotech, σημαντικό καταγράφεται και το ενδιαφέρον εταιρειών από τη Νότιο Αφρική.


Η Νότιος Αφρική αποτελεί μια τεχνολογικά ώριμη αγορά για να υποδεχθεί νέες καινοτόμες τεχνολογίες, βασικός εκπρόσωπος των οποίων είναι το NFC, τεχνολογία με την οποία η Hotech ασχολείται εδώ και 6 χρόνια με κάθετες και ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις .


Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προχωρά σε διερευνητικό κύκλο επαφών για την εξαγωγή των λύσεων και προϊόντων της στη συγκεκριμένη περιοχή μέσω ντόπιου αντιπρόσωπου. Οι επαφές αυτές αναμένεται να ευοδωθούν άμεσα.


Σημειώνεται ότι για τη Ηotech η εξωστρέφεια και η καινοτομία αποτελούν βασικούς παράγοντες ανάπτυξης και ήδη στο πλαίσιο αυτό προχωρά σε επέκταση των εργασιών της στο Ντουμπάι, ενώ έχει ανοίξει και την αγορά των ΗΠΑ.


Η Hotech, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρακολουθεί και να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που αφορούν στο NFC και άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, συμμετείχε στο ελληνικό εθνικό περίπτερο του ΣΕΚΕΕ.


Το Mobile World Congress 2014 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «σημεία» συνάντησης κλάδων υψηλής τεχνολογίας (τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, διαδίκτυο) και παρουσίασης νέων καινοτόμων τεχνολογιών. Το MWC φέτος επισκέφθηκαν περισσότεροι από 100.000 εκθέτες, αλλά και στελέχη εταιρειών.


Η Hotech συμμετέχει και στηρίζει, από την πρώτη κιόλας χρονιά, αυτή τη σημαντική για την εξαγωγή της ελληνικής καινοτομίας και τεχνολογίας πρωτοβουλία του ΣΕΚΕΕ.


Έχοντας στο ενεργητικό της 25 χρόνια παρουσίας στον τομέα της τεχνολογίας, η Hotech (www.hotech.gr)είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που, εδώ και 6 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις οι οποίες αξιοποιούν την τεχνολογία NFC.


Είναι μέλος του NFC Forum, με συμμετοχές σε πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν στην τεχνολογία του NFC (NFC Forum Solutions Showcase, WIMA MONACO, WIMA USA, κ.α.) και έχει στη διάθεσή της, αλλά και στη διάθεση των πελατών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μοναδικές καινοτόμες εφαρμογές.