Η EMC ανακοινώνει ότι η Gartner, στην έκθεση της με τίτλο “Critical Capabilities for Case Management Report”, την αξιολόγησε με «Άριστα».


EMC_Logo_110713Η φύση της εργασίας αλλάζει, καθώς το μοντέλο της αλληλουχίας διαδοχικών διαδικασιών (predictable processes) δίνει τη θέση του σε διαδικασίες και μοντέλα λήψης αποφάσεων έντονα εξαρτημένα από την επεξεργασία όλων των διαθέσιμων πληροφοριών.


Σύμφωνα με τη Gartner, επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας καλούνται να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που λειτουργούν, αφήνοντας πίσω το διαδικαστικό (transactional) μοντέλο υπέρ μιας νέας, “case-oriented” προσέγγισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το μοντέλο του case management να καλείται να ξεφύγει από την παραδοσιακή διαχείριση επιχειρησιακού περιεχομένου (enterprise content management) και τη διαχείριση επιχειρησιακών διαδικασιών (business process management), ώστε να μπορεί να συμπεριλάβει τη συλλογή εγγράφων (document capture), τη αυτοματοποίηση των διαδικασιών, τη συνεργασία (collaboration), και τα εργαλεία ανάλυσης (analytics).


Η EMC ανακοινώνει ότι η εταιρεία αναλυτών Gartner Inc., στην πρόσφατη έκθεση της με τίτλο “Critical Capabilities for Case Management Report”, αξιολόγησε γiα άλλη μια φορά την εταιρεία με «Άριστα». Η Gartner προχώρησε στην αξιολόγηση 11 κατασκευαστών Πλαισίων Διοίκησης Έργων (Case Management Frameworks – CMFs) για τέσσερις κατηγορίες χρήσης: διερεύνηση (investigative), αίτημα υπηρεσίας (service request), διαχείριση μεμονωμένων συμβάντων (incident management), και διαδικασία λήψης απόφασης (process to decision).


«Οι λύσεις που προτείνονται για συγκεκριμένα έργα και τη διαχείριση τους (Case management solutions) θέτουν ως πρωταρχικό στοιχείο το ίδιο το έργο (case) και τον τρόπο διαχείρισης που απαιτείται προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η ίδια η ροή των εργασιών (workflow) έχει δευτερεύουσα σημασία. Η πρόοδος σε ένα έργο δεν ακολουθεί γραμμική πορεία και δεν μπορεί να προβλεφθεί. Υπάρχουν πολλές σχέσεις εξάρτησης μεταξύ των workflows και των αντίστοιχων object types, όπως τα δεδομένα, το περιεχόμενο, ο ανθρώπινος παράγοντας και οι πολιτικές. Αυτές οι ανεξάρτητες σχέσεις αποτελούν τη βασική πρόκληση από πλευράς αρχιτεκτονικής συστημάτων» δήλωσε κορυφαίο στέλεχος της Gartner, Inc.


Εδώ και χρόνια, το Documentum xCP δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς από ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας να εγκαταστήσουν και να αναπτύξουν πολύ γρήγορα, λύσεις οι οποίες αυτοματοποιούν κάποιες απαιτητικές – από πλευράς δεδομένων- επιχειρησιακές διαδικασίες, ώστε να διευκολύνεται η λήψη καλύτερων αποφάσεων. Η ανάπτυξη και η διαχείριση εφαρμογών case management, καθώς και άλλων διαδικασιών για την επεξεργασία περιεχομένου μέσα από μία συνδυαστική προσέγγιση, και όχι μέσα από τη χρονοβόρα διαδικασία του custom προγραμματισμού, οδηγεί σε καλύτερο time-to-market.


«Πιστεύουμε ότι μέσα από μια ενιαία, ασφαλή, στοχευμένη και πρακτική θεώρηση όλων των πληροφοριών που έχουν σχέση με ένα έργο – ασχέτως πηγής, τόπου αποθήκευσης και τύπου αρχείου (format) – οι χρήστες μπορούν να διεκπεραιώνουν μεγαλύτερο όγκο cases, πιο αποτελεσματικά. Αυτές οι εφαρμογές συγκεντρώνουν τα πιο σημαντικά δεδομένα σε ένα εύχρηστο dashboard, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους τα χρησιμοποιούν να συνεργάζονται πιο εύκολα και πιο αποδοτικά, και φυσικά να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις. Το ότι κατέχουμε ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη να προχωρήσουν στο μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων τους και την αξιοποίηση πληροφοριών από πολλαπλές πηγές, προκειμένου να αποκτήσουν ένα καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο δουλειάς» δήλωσε ο Rohit Ghai, SVP & GM, Products and Solutions, Information Intelligence Group, EMC