Η εταιρεία Expert θα εγκαινιάσει την επόμενη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, το νέο κατάστημά της στη Βέροια, σε έναν χώρο 600 τ.μ. στην είσοδο της πόλης.

expert_veriaΤο νέο κατάστημα της αλυσίδας στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 600 τ.μ. με μοντέρνα αρχιτεκτονική, εναρμονισμένη με τη φιλοσοφία Expert. Πρόκειται για μετεγκατάσταση από το κατάστημα στο κέντρο της πόλης σε νέο μεγαλύτερο στην οδό Πιεριών, ώστε να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες του, με το άνετο parking. Το κατάστημα διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, gadgets και μία άρτια εξοπλισμένη συλλογή από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Στο νέο κατάστημα της Expert προσφέρονται επιπλέον δυνατότητες στους πελάτες, όπως η Υπηρεσία Εκτεταμένης Εγγύησης (ESP), η δυνατότητα λίστας γάμου και ένας άνετος, μεγάλος χώρος στάθμευσης. Ο αριθμός του προσωπικού που απασχολείται συνολικά είναι 15 άτομα.

Η Expert, με 116 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, έρχεται με το σύγχρονο κατάστημα στη Βέροια να ενισχύσει την προσπάθειά της για προσφορά ποικιλίας προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών, δημιουργώντας καταστήματα ανάλογα με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων.