Η νέα σειρά προϊόντων devolo Home Control παρέχει εύκολο οικιακό αυτοματισμό, δείχνοντας τα επόμενα βήματα της εταιρείας για το 2014.


devolo Home ControlΟι λύσεις της devolo για το έξυπνο σπίτι είναι εύκολες στη χρήση και επέκτασή τους και αποτελούν κομμάτι του πυρήνα των προϊόντων της που την έχει καθιερώσει σε ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα της οικιακής δικτύωσης μέσω του Powerline. Η συνολική γκάμα των νέων προϊόντων devolo Home Control θα καλύπτει κάθε ανάγκη του έξυπνου σπιτιού, όπως ασφάλεια, ευελιξία και ενεργειακή απόδοση.


Οι ανάγκες σε ένα σύγχρονο σπίτι συνεχώς αυξάνονται. Τα περασμένα χρόνια οι χρήστες αρκούνταν σε μία σταθερή και ασφαλή σύνδεση για υπολογιστές και κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές διασκέδασης κυρίως. Σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και όλο και περισσότεροι επιζητούν προϊόντα και λύσεις που θα τους δώσουν τον έλεγχο συνολικά του σπιτιού τους, αναζητούν δηλαδή την έννοια του «έξυπνου σπιτιού». Τα περισσότερα συστήματα έξυπνου σπιτιού μέχρι σήμερα δεν ήταν ευέλικτα στην εγκατάσταση, αλλά και διόλου εύκολα στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα ήταν και οικονομικά απρόσιτα, αφού απευθύνονταν μόνο σε μία μειοψηφία χρηστών που είχαν την οικονομική άνεση να τα αποκτήσουν. Τη λύση σε όλα αυτά έφερε τώρα η devolo με τη νέα σειρά προϊόντων Home Control, για έξυπνη οικιακή δικτύωση και αυτοματισμό σπιτιού μέσω Powerline.


Εύκολη εγκατάσταση, επέκταση και χρήση
Η σειρά devolo Home Control προσφέρει τον πυρήνα των χαρακτηριστικών που είναι γνωστά και οικία στους χρήστες από τους προσαρμογείς dLAN: Εύκολη εγκατάσταση και επέκταση, απλή λειτουργία και ευκολία στη χρήση. Πρόκειται για μια εντελώς νέα σειρά που καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες σε ένα έξυπνο σπίτι. Χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε ιδιαιτερότητα ενός σπιτιού, γεγονός που επιτρέπει την επέκταση των προϊόντων devolo Home Control και για μελλοντικές ανάγκες, αφού είναι δυνατή η εγκατάσταση μεμονωμένων τμημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.


Τρίπτυχο εκκίνησης: Ασφάλεια, ευελιξία και ενεργειακή απόδοση
Πρωταρχικό στόχο της devolo αποτελούν οι βασικές ανάγκες σε ένα έξυπνο σπίτι, που δεν είναι άλλες από την ασφάλεια και την ευελιξία. Ιδιαίτερα σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, όπου παρατηρείται ραγδαία αύξηση του κόστους ενέργειας, η αποτελεσματική χρήση της αποτελεί σημαντικό παράγοντα για ένα σύγχρονο σπίτι. Η σειρά devolo Home Control εναρμονίζεται με όλες αυτές τις ανάγκες και προσφέρει μια απλή, αλλά ολοκληρωμένη λύση. Η σειρά αναπτύσσεται ως ανεξάρτητο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της devolo, παράλληλα βέβαια με την πετυχημένη σειρά των προσαρμογέων dLAN Powerline. Όπως και με τις λύσεις Powerline, η εταιρεία αναπτύσσει τα νέα προϊόντα της με ανοικτή αρχιτεκτονική, βασιζόμενη σε διεθνή πρότυπα ελέγχου για το σπίτι.


Εύκολος οικιακός αυτοματισμός από τον ηγέτη στα οικιακά δίκτυα μέσω Powerline
«Η ανάπτυξη της σειράς προϊόντων Home Control είναι για την devolo, το λογικό επόμενο βήμα», σημειώνει ο Heiko Harbers, CEO της devolo AG. «Με πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων Powerline στην Ευρώπη, ως κατασκευαστές, αντιπροσωπεύουμε την απλή, ασφαλή και σταθερή οικιακή δικτύωση, πτυχές που μας δίνουν μία σταθερή βάση. Η αγορά για μία εύκολη λύση έξυπνου σπιτιού είναι εδώ και όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν μία απλή λύση έξυπνου αυτοματισμού του σπιτιού τους για μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ευελιξία που να συνδυάζει ταυτόχρονα μειωμένο ενεργειακό κόστος. Η σειρά devolo Home Control επιτυγχάνει ακριβώς αυτό και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σπίτι, χάρη στην αρχιτεκτονική της και στην ευελιξία επέκτασης που παρέχει».


Τα προϊόντα devolo Home Control θα παρουσιαστούν επίσημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA Consumer Electronics Unlimited 2014 στο Βερολίνο.