H LG Electronics παρουσίασε στο Mobile World Congress 2014 το νέο LG F70, δείχνοντας την πρόθεσή της να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά του 4G.


LG F70Το νέο LG F70 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android (KitKat) και με τετραπύρηνο επεξεργαστή και αναμένεται να προσελκύσει στην τεχνολογία LTE εκατομμύρια νέους χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο.


Η LG, έχοντας ήδη καθιερωθεί ως κορυφαίος κατασκευαστής στις πατέντες LTE, άνοιξε το δρόμο ώστε να γίνουν οι συσκευές 4G διαθέσιμες σε ένα ευρύτερο κοινό. Σύμφωνα με έκθεση που συνέταξε η εταιρεία αναλυτών TechIPM τον Ιανουάριο, η LG βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου όσον αφορά τις σημαντικές πατέντες για το πρότυπο LTE-A, έχοντας κατοχυρώσει 288 πατέντες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αριθμός που αντιστοιχεί στο 23% του συνόλου των ευρεσιτεχνιών της κατηγορίας.


Tο LG F70 είναι ένα compact κινητό, με εξαιρετικές επιδόσεις σε μικρές διαστάσεις. Διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών WVGA IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz και αποσπώμενη μπαταρία 2.440mAh – τη μεγαλύτερη σε συσκευές της κατηγορίας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την εξαιρετική ταχύτητα των δικτύων LTE χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης μέσα στην ημέρα.


Παράλληλα, το λεπτό πλαίσιο του LG F70 και οι απαλές σχεδιαστικές γραμμές της πίσω πλευράς του διευκολύνουν το κράτημα και τη χρήση της συσκευής. Τον εύχρηστο χαρακτήρα του hardware έρχεται να συμπληρώσει η προσθήκη του λογισμικού Easy Home, το οποίο απλοποιεί την αρχική οθόνη, αυξάνοντας το μέγεθος της γραμματοσειράς και των εικονιδίων, ώστε να διευκολύνονται οι χρήστες που κάνουν τη μετάβαση σε smartphone για πρώτη φορά.


Το LG F70 διαθέτει, επίσης, μια από τις πιο καινούριες λειτουργίες της LG, το Knock Code™, εξέλιξη του δημοφιλούς KnockON που είδαμε για πρώτη φορά στο LG G2. Με τις πρόσφατες έρευνες να δείχνουν ότι ένας μέσος χρήστης smartphone ελέγχει την οθόνη του κινητού του περισσότερες από 100 φορές την ημέρα, η LG προχώρησε στην ενσωμάτωση της σημαντικής αυτής λειτουργίας όχι μόνο στις συσκευές G Series, αλλά και στα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε ακόμη περισσότερους χρήστες.


Η λειτουργία Knock Code δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ανοίγει και να ξεκλειδώνει το LG smartphone του εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής, «knock-άροντας» δηλαδή τον κωδικό του. Το Knock Code προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς ο κωδικός των δύο έως οκτώ χτυπημάτων εισάγεται σε οποιοδήποτε σημείο της σβηστής οθόνης, επιτρέποντας περισσότερους από 80.000 δυνατούς συνδυασμούς. Επιπλέον, η δυνατότητα εισαγωγής του Knock Code σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης κάνει τη χρήση της συσκευής με το ένα χέρι πολύ πιο άνετη και ξεκούραστη.


«Το LG F70 διαθέτει όχι μόνο την καλύτερη τεχνολογία LTE, αλλά hardware και UX που επίσης, συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων», ανέφερε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company. «Μέσα από την αξιοποίηση της εμπειρίας μας στην τεχνολογία 4G, στοχεύουμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ηγετική μας θέση στην παγκόσμια αγορά».


Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
– Επεξεργαστής: 1.2 GHz Quad-Core
– Οθόνη: 4.5 ιντσών WVGA IPS (800 x 480, 207 ppi)
– Μνήμη: 4 GB / 1 GB RAM / υποδοχή microSD (μέχρι 32 GB)
– Κάμερα: Πίσω 5.0MP AF / Εμπρός VGA (640 x 480)
– Μπαταρία: 2.440mAh (αποσπώμενη)
– Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat
– Διαστάσεις: 127.2 x 66.4 x 10.0 χιλιοστά