Η devolo θα παρουσιάσει στην έκθεση TV Connect 2014 (Λονδίνο 18-20 Μαρτίου), νέα προϊόντα Powerline και λύσεις ISPs και OTTs.


devolo tripleΈμφαση θα δοθεί στην οικιακή δικτύωση και για τελικούς καταναλωτές με λύσεις που επιτρέπουν triple play όπως το IPTV, ευρυζωνικό Internet και VoIP να είναι διαθέσιμα πλέον σε κάθε χώρο του σπιτιού. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τα πρώτα μοντέλα OEM που ενσωματώνουν την range+ Technology (εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας) για μέγιστη μεταφορά δεδομένων.


Επιπλέον, η devolo θα παρουσιάσει τους PLC 500 WiFi και PLC 500+ WiFi, δύο προσαρμογείς με ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη του πρωτοκόλλου TR069 επιτρέπει την απλή πλέον διαχείριση στα προϊόντα της devolo. Τέλος, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί και μία πρώτη γεύση από το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Home Control.


Η νέα γενιά powerline λειτουργεί ως γέφυρα για IPTV με μέγιστη μετάδοση
Τα προϊόντα της devolo επιτρέπουν στους παρόχους υπηρεσιών Internet, τηλεπικοινωνιών υπηρεσιών, καθώς και σε φορείς εκμετάλλευσης καλωδιακών δικτύων να προσφέρουν στους πελάτες τους μια εύκολη λύση για triple play προγράμματα σε κάθε χώρο του σπιτιού. Η τεχνολογία Powerline επιτρέπει την οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση, χρησιμοποιώντας την ως ένα μακρύ καλώδιο δικτύου, καθιστώντας έτσι εύκολη την ευρυζωνική σύνδεση στο Internet, IPTV και VoIP σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.


Χάρη στο χαρακτηριστικό απόδοσης «Quality of Service» που ενσωματώνουν οι προσαρμογείς της devolo είναι ιδανικοί για τη διανομή IPTV μέσα στο σπίτι με την αυτόματη ιεράρχηση των δεδομένων, να διασφαλίζει τη μετάδοση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και χωρίς παρεμβολές.


Η range+ Technology παρέχει καλύτερη σύνδεση
Η devolo παρουσιάζει δύο νέες εκδοχές προσαρμογέων στα πλαίσια της TV Connect 2014, τον PLC 650+ και PLC 550duo+ που βασίζονται στην range+ Technology που επιτρέπει την επικοινωνία δεδομένων powerline από τις τρεις φυσικές γραμμές ηλεκτρικού κυκλώματος ρεύματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη χωρητικότητα μετάδοσης, γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Ο PLC 650+ βασίζεται στο Qualcomm 7450 chip υψηλής ταχύτητας και ο PLC 550 duo+ είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση, ενώ και τα δύο προϊόντα ενσωματώνουν ηλεκτρική πρίζα με φίλτρο δικτύου. Το PLC 550 duo + παρέχει επίσης δύο θύρες δικτύου.


Μοντέλα OEM, PLC 500 WiFi και PLC 500+ WiFi– Το powerline συναντά το Wi-Fi
Οι δύο νέοι ΟΕΜ προσαρμογείς powerline της devolo, PLC 500 WiFi και PLC 500+ WiFi παρέχουν ολοκληρωμένο σημείο WiFi πρόσβασης, επιτρέποντας την ασύρματη διασύνδεση τερματικών συσκευών όπως smartphones, tablets και laptops. Ο entry-level προσαρμογέας PLC 500 WiFi υποστηρίζει πρότυπο Wi-Fi N και παρέχει δικτυακή σύνδεση σε συσκευές με καλώδια. Ο PLC 500+ WiFi λειτουργεί ως κέντρο οικιακής δικτύωσης, με τρεις θύρες Ethernet και Wi-Fi N με εσωτερικές κεραίες σε διάταξη MIMO, ενώ ενσωματώνει και ηλεκτρική πρίζα με φίλτρο, που επιτρέπει την απευθείας σύνδεση τερματικών συσκευών.


Υποστήριξη του πρωτοκόλλου TR069 και IEEE 1905.1
Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη του πρωτοκόλλου TR069, η devolo μειώνει κατά πολύ την ανάγκη υποστήριξης των ΟΕΜ προϊόντων της, αφού προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξ αποστάσεως διαχείριση στους παρόχους υπηρεσιών Internet, μέχρι και στον προσαρμογέα PLC. Επιπλέον, μέσω των κεντρικά ελεγχόμενων αναβαθμίσεων του firmware μπορεί να γίνει άμεση εγκατάσταση των νέων εκδόσεων σε ήδη εγκατεστημένους προσαρμογείς Powerline και να προστεθούν νέες λειτουργίες και υπηρεσίες. Οι νέοι προσαρμογείς devolo υποστηρίζουν ήδη το νέο πρότυπο IEEE 1905.1.


Ματιά στη νέα σειρά devolo Home Control
Η devolo, εκτός από την παρουσίαση νέων λύσεων οικιακής δικτύωσης powerline θα δώσει κατά τη διάρκεια της TV Connect 2014 και μια πρώτη γεύση από το νέο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων Home Control. Η σειρά αυτή, που θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο εξάμηνο του 2014, προσθέτει ένα νέο τομέα προϊόντων στο φάσμα των προϊόντων οικιακής δικτύωσης, που συνδυάζουν το τρίπτυχο, ασφάλεια, ευελιξία και εξοικονόμηση ενέργειας.