H Sapphire ανακοίνωσε ακόμα ένα μοντέλο στην ομάδα των επιτυχημένων γραφικών καρτών της σειράς R, την R7 265 dual-X στην αρχιτεκτονική της AMD.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ SAPPHIRE R7 265 dual -X έχει 2GB της τελευταίας τεχνολογίας μνήμης DDR5 χρονισμένη στα 1400MHz ( 5.6GB / s αποτελεσματικό ) και το ρολόι του πυρήνα των 900MHz ( 925MHz με δυναμική ώθηση ) για να παρέχει νέα και μεγαλύτερα επίπεδα επιδόσεων στην κατηγορία τιμής της . Η απόδοση βελτιστοποιείται με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας της AMD PowerTune και μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με το λογισμικό SAPPHIRE TRIXX , που διατίθεται δωρεάν για download από την ιστοσελίδα της SAPPHIRE .


Αποτελεσματική ψύξη παρέχεται από τον νέο υψηλής απόδοσης ψύκτη της Sapphire dual –X, με δύο ανεμιστήρες αεροτομής ξεχωριστά heatpipes , είναι μια αποκλειστική σχεδίαση από την SAPPHIRE Technology που έλαβε σημαντική αναγνώριση από την παγκόσμια Βιομηχανία Τεχνολογίας στην προηγούμενη γενιά προϊόντων για ήσυχη και αποτελεσματική λειτουργία .


Τόσο για Εργασία όσο και για διασκέδαση (παιχνίδια), η χρήση με πολλαπλές οθόνες γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, και η SAPPHIRE R7 265 series υποστηρίζει με AMD Eyefinity, τώρα στη δεύτερη γενιά της. Αυτό το μοντέλο διαθέτει δύο θύρες DVI ( DVI – I και DVI -D), HDMI και μία έξοδο που DisplayPort , υποστηρίζοντας τρεις οθόνες με προσαρμογές που παρέχονται.


Η SAPPHIRE R7 265 μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή με μια ελεύθερη x16 slot PCI – Express και η επικοινωνία και συνδεσιμότητα με τον κεντρικό υπολογιστή έχει βελτιστοποιηθεί με τη χρήση της τελευταίας διασύνδεσης PCI – Express υψηλής ταχύτητας Gen3.0 . Η ενσωματωμένη υποστήριξη hardware για την AMD CrossFire επιτρέπει πολλαπλές κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων σε ένα κατάλληλα καθορίζεται mainboard.


Η SAPPHIRE R7 265 υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα της βιομηχανίας με την αρχιτεκτονική της που έχει σχεδιαστεί για DirectX 11.1 , OpenGL 4.2 και OpenCL 1.2 .Αυτή η έκδοση των γραφικών GCN, αρχιτεκτονικής AMD, υποστηρίζουν επίσης μια απαράμιλλη σειρά από τεχνολογίες οθόνης και ήχου, με τα νέα, γρήγορα χαρακτηριστικά HDMI (όπως υποστήριξη για ανάλυση 4K και τον πλήρη ρυθμό καρέ 1080p με υποστήριξη στερεοσκοπικού), πιστοποιημένο DisplayPort 1.2 (με υποστήριξη γιαmulti- power Transmission), και DDM ήχου (το οποίο υποστηρίζει έως 6 ταυτόχρονες ανεξάρτητες ροές ήχου).


Οι Δυνατότητες βίντεο περιλαμβάνουν εγγενή υποστήριξη για 3D Blu – ray (MVC Codec), DivX αποκωδικοποίηση και κωδικοποίηση του υλικού των H.264 βίντεο μέσω VCE.


Οι τυπικές εφαρμογές της σειράς R έχουν βελτιστοποιηθεί και περιλαμβάνουν την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση βίντεο, συμπίεσης και πολυπλεξίας για τη διανομή των μέσων ενημέρωσης , ηλεκτρονικά παιχνίδια και video conferencing. Ο APP ενισχύει τις καθημερινές εργασίες όπως τη περιήγηση στο Διαδίκτυο, εφαρμογές του Office και συμπίεση αρχείων με υποστηριζόμενες σουίτες λογισμικού


Οι πλήρεις προδιαγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.sapphiretech.com