Ζωή και Επικοινωνία χωρίς Σύνορα για περισσότερους ανθρώπους σε όλη τη Γη υπόσχεται η Huawei στο Mobile World Congress 2014 με συσκευές 4G LTE.


huawei-logoΗ Huawei αποκάλυψε τη σειρά των συσκευών της με δυνατότητα 4G LTE στο GSMA Mobile World Congress (MWC) 2014, συμπεριλαμβανομένου του πιο λεπτού 7 ιντσών phablet στον κόσμο, το HUAWEI MediaPad X1, τον «talk and track» σύντροφο HUAWEI TalkBand B1, το 8 ιντσών σύστημα διασκέδασης HUAWEI MediaPad M1, το smartphone HUAWEI Ascend G6 4G και το παγκοσμίως πρώτο LTE κατηγορίας 6 φορητό WiFi HUAWEI E5786.


«Το LTE θα αναπτυχθεί ραγδαία τα ερχόμενα τρία χρόνια καθώς ο όγκος των δικτύων υψηλής ταχύτητας αυξάνεται και οδηγεί σε αύξηση της κίνησης των δεδομένων κινητών συσκευών» είπε ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group. «Αυτή η αύξηση, που θα προκληθεί από την υψηλή συχνότητα χρήσης των video streaming και κλήσεων, θα απαιτήσει καινοτόμες, 4G LTE συσκευές, υψηλής τεχνολογίας, γεγονός που αποτελεί κυρίαρχο μέλημα για την Huawei για το 2014. Έχοντας στην κατοχή μας μια συλλογή συσκευών που έχουν τη δυνατότητα 4G LTE και την τεχνογνωσία ως κυρίαρχοι πάροχοι δικτύου LTE, η Huawei Consumer BG είναι κατάλληλα τοποθετημένη για να προσφέρει μια ζωή χωρίς περιορισμούς, σε περισσότερους ανθρώπους, στην εποχή του 4G LTE.»


Το HUAWEI MediaPad X1 συνδυάζει την λειτουργικότητα smartphone και tablet για να παρέχει μια ολοκληρωμένη φορητή εμπειρία. Το HUAWEI MediaPad X1 ζυγίζει 239 γραμμάρια και έχει πάχος 7.18 χιλιοστά, για να παρέχει εξαιρετική άνεση και ευκολία στην καθημερινή χρήση, ακόμη και όταν το χειρίζεστε με ένα μόνο χέρι. Η 7 ιντσών 1200 x 1920 LTPS HD, οθόνη χωρητικής αφής 10 σημείων, παρέχει εξαιρετική ευκρίνεια με αναλογία οθόνης προς σώμα 80%. Με μπαταρία 5000 mAh έχει χρόνο αναμονής 21 ημερών και περισσότερο από 5 ημέρες συνεχούς χρήσης.


Το HUAWEI TalkBand B1 είναι ο τέλειος υβριδικός «talk and track» φορητός σύντροφος για ενισχυμένη συνδεσιμότητα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ασύρματες κλήσεις και τον έλεγχο των καθημερινών δραστηριοτήτων, εν κινήσει. Στα χαρακτηριστικά του HUAWEI TalkBand B1 είναι ένα ακουστικό ασύρματου Bluetooth™ 4.1, με δυνατότητα συνεχούς χρήσης πάνω από επτά ώρες και εύκαμπτη οθόνη OLED. Είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει ασύρματες κλήσεις για συσκευές συμβατές με Android 2.3+ και iOS 5.0+, και συγχρονίζεται εύκολα μέσω NFC. Το HUAWEI TalkBand B1 παρακολουθεί τα βήματα που κάνετε, τα χιλιόμετρα που καλύπτετε και τις θερμίδες που καίτε για να παραμείνετε σε φόρμα και η μπαταρία του 90 mAh διαρκεί έξι μέρες, χωρίς ανάγκη επαναφόρτισης.


Το HUAWEI MediaPad M1 είναι ένα σύστημα ολοκληρωμένης διασκέδασης σε tablet, με οθόνη πολλαπλής χωρητικής αφής, 8 ιντσών 800 x 1280 HD IPS, με τεχνολογία Huawei SWS, με διπλά εμπρόσθια ηχεία και διπλά μικρόφωνα για ενισχυμένη ποιότητα ήχου και στερεοφωνικών εφέ. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.6 GHz και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4800 mAh, το HUAWEI MediaPad M1 υποστηρίζει 8 ώρες συνεχούς προβολής βίντεο σε μία φόρτιση.


Το HUAWEI Ascend G6 4G δίνει έντονα χρώματα στη ζωή, με κρυστάλλινη καθαρή οθόνη 4.5 ιντσών qHD LCD στα 245PPI. Με ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz και μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 2000 mAh με δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας ως και 30%, το HUAWEI Ascend G6 4G έχει τη δυνατότητα 4G LTE για πιο γρήγορη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα από ποτέ. Ταινίες μπορούν να κατέβουν σε μόλις λίγα λεπτά και αρχεία εργασίας μπορούν να φορτωθούν σε δευτερόλεπτα με ταχύτητα που φτάνει τα 150 Mbps.


Με δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και με 10 συσκευές, το HUAWEI E5786 προσφέρει αστραπιαίες ταχύτητες 300 Mbps, ιδανικές για λήψη μιας HD ταινίας σε 30 δευτερόλεπτα. Είναι το πρώτο Mobile WiFi που υποστηρίζει WiFi 802.11ac 2×2 MIMO και, με CA (Συνάθροιση Παρόχων), προσφέρει αξεπέραστη σταθερότητα σύνδεσης.


Στο CES 2014, η Huawei απέδειξε την δυνατότητά της να προσφέρει εκπληκτική εμπειρία οικιακής συνδεσιμότητας. Στο MWC 2014, η Huawei θα προσφέρει μια επιπλέον ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας που πληροί τις απαιτήσεις μιας εποχής μεγάλης ευρυζωνικότητας, αποκαλύπτοντας τα dual uplink οικιακά σημεία πρόσβασης, μια συσκευή σταθερού δικτύου που λειτουργεί σε δίκτυα VDSL και GE (Giga-Ethernet), και μια ολοκληρωμένη υβριδική συσκευή VDSL + GE + LTE, που προσφέρει τη δυνατότητα υψηλής ταχύτητας και πλήρους συνδεσιμότητας στο σπίτι. Η Huawei λανσάρει επίσης το νέας γενιάς συσκευής OTT, HUAWEI M220, εξοπλισμένη με ένα πανίσχυρο αποκωδικοποιητή πολυμέσων για να προσφέρει ποιοτικά videos υψηλής ευκρίνειας. Η συσκευή OTT είναι ειδικά κατασκευασμένη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ψυχαγωγίας σε πολλά διαφορετικά δωμάτια του ίδιου χώρου και πολλές συσκευές και προσφέρει ενισχυμένη ψηφιακή προστασία copyright για τους παρόχους.
Επιπροσθέτως, η Huawei θα παρουσιάσει το πρώτο 4G LTE smartphone που τρέχει σε δίκτυο TD-LTE (CA / Συνάθροισης Παρόχων) και υποστηρίζει ταχύτητα λήψης μέχρι 220 Mbps. Η Huawei έχει δεσμευτεί να αναπτύξει την ευρυζωνικότητα με την συνάθροιση περισσοτέρων παρόχων και πιστεύει πως αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι ζωτικό για τα LTE-Advanced δίκτυα, για παρόχους που θέλουν να προσφέρουν ταχύτερη κινητή ευρυζωνική εμπειρία στους καταναλωτές.


Τέλος, η Huawei θα παρουσιάσει το νέο format H.265 High Efficient Video Coding (HEVC), τον διάδοχο του H.264. Το νέο format απαντά στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για video on-the-go, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν το streaming, την ποιότητα encoding, την επεξεργασία και το timing, με συχνότητα 1 – 2Mbps και 720P (1280 x 720) για τη μεταφορά απλής ανάλυσης ήχου και εικόνας.


Ολόκληρη η σουίτα προϊόντων της Huawei είναι προς επίδειξη από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου στο MWC 2014 στο περίπτερο της Huawei Consumer Business Group #3I30 στην Fira Gran Via, Διάδρομος 3.