Η Samsung επεκτείνει τη σειρά των “wearable” συσκευών με μια συσκευή που συνδυάζει το στιλ, το fitness και την άνεση, προσφέροντας απόλυτη συνδεσιμότητα.


samsung galaxy fitΗ Samsung παρουσίασε το Gear Fit, την πρώτη κυρτή συσκευή που φοριέται, με οθόνη Super AMOLED. Το Gear Fit συνδυάζει την ασύγκριτη άνεση που προσφέρουν οι συσκευές της σειράς Samsung Gear με τις πιο ολοκληρωμένες λειτουργίες για fitness που βοηθούν τον καταναλωτή να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση, χωρίς να χάνει το προσωπικό του στιλ ή τη συνδεσιμότητα με κινητές συσκευές.


Είτε χρησιμοποιείται μόνο του, είτε ως περιφερειακή συσκευή, το Samsung Gear Fit προσφέρει στον καταναλωτή τον απόλυτο έλεγχο, ενώ, παραμένει συνδεδεμένος για να μην χάνει ούτε μία στιγμή.


Το Samsung Gear Fit διαθέτει Super AMOLED οθόνη με ζωντανά χρώματα και σχεδιάστηκε σαν μια καμπύλη που αγκαλιάζει άνετα τον καρπό του καταναλωτή. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό fitness band, καθώς ενημερώνει συνεχώς τον χρήστη για ό,τι συμβαίνει στις Galaxy συσκευές του, όπως εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails, ξυπνητήρι και ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές, όπως το S-Planner. Με τον τρόπο αυτό, ο χρήστης μπορεί να είναι εν κινήσει, αλλά να παραμένει πάντα συνδεδεμένος. Τα εναλλασσόμενα λουράκια, σε χρώματα Μαύρο, Πορτοκαλί και Γκρι (Mocha Grey), διευκολύνουν τον χρήστη να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, αλλάζοντας την όψη του Gear Fit, σύμφωνα με το ντύσιμό του ή τη διάθεσή του, για κάθε τύπο δραστηριότητας.


Το κομψό Samsung Gear Fit περιλαμβάνει τα πλεονεκτήματα συνδεσιμότητας της “wearable” τεχνολογίας της Samsung και λειτουργεί ως ο προσωπικός προπονητής του χρήστη, προτείνοντας συμβουλές άσκησης και tips.


Το Gear Fit θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως τον Απρίλιο.