Η εντυπωσιακή νέα σειρά HTC Desire της HTC εμπλουτίζεται με ένα πανίσχυρο κέντρο ψυχαγωγίας, το μοντέλο HTC Desire 610 που έκανε την εμφάνιση στο MWC 2014.


htc desire 610Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, παρουσίασε σήμερα το HTC Desire 610. Πραγματικό φορητό κέντρο ψυχαγωγίας compact διαστάσεων, το εντυπωσιακό αυτό Smartphone είναι εξοπλισμένο με πληθώρα χαρακτηριστικών που προσφέρουν μια απίστευτη εμπειρία εικόνας και ήχου, όπως η εντυπωσιακή οθόνη 4,7 ιντσών, το HTC BlinkFeed και το πρωτοποριακό σύστημα ήχου της HTC, HTC BoomSound.
«Οι καταναλωτές πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας χωρίς να χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα» δήλωσε ο Philip Blair, Πρόεδρος EMEA της HTC. «Το HTC Desire 610 προσφέρει έναν κορυφαίο συνδυασμό επιδόσεων και ψυχαγωγίας σε μια τιμή που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.»
Πανέμορφος σχεδιασμός, ισχυρές επιδόσεις
Το HTC Desire 610 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και συνδεσιμότητα 4G LTE ώστε να πεις αντίο στις διαφορές φάσης και τους νεκρούς χρόνους, είτε διαβάζεις στην αρχική σου οθόνη HTC BlinkFeed το προσωπικό σου live stream με τις ειδήσεις, ενημερώσεις και ιστορίες που σε ενδιαφέρουν, είτε παρακολουθείς βίντεο ή σερφάρεις στο ίντερνετ. Η σφαιρική εμπειρία πολυμέσων ολοκληρώνεται με τις δυνατότητες προηγμένης επεξεργασίας φωτογραφιών και την αυτόματη δημιουργία video highlights, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μοιράζεσαι και να εντυπωσιάζεις με φωτογραφίες και βίντεο εκπληκτικής ποιότητας.

Παγκόσμια διαθεσιμότητα
Το νέο HTC Desire 610 θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη από τον Μάιο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.