Η Trendnet, πάροχος λύσεων εταιρικής δικτύωσης, παρουσίασε την πρώτη ασύρματη ψηφιακή κορνίζα παρακολούθησης, με την ονομασία “Trendnet TV-M7”.

Trendnet TV-M7

Trendnet TV-M7

Πρόκειται για μία ψηφιακή κορνίζα 7 ιντσών, η οποία λειτουργεί σαν οθόνη παρακολούθησης και συνδεόμενη ασύρματα σε δίκτυο ανιχνεύει τις υπάρχουσες κάμερες και μεταδίδει την εικόνα που αυτές καταγράφουν σε ζωντανό χρόνο. Το πρωτοποριακό προϊόν Trendnet TV-M7, καθιστά δυνατή την παρακολούθηση ενός επαγγελματικού ή προσωπικού χώρου με απλό, εργονομικό και οικονομικό τρόπο, και είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από την CPI ΑΕ, επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Trendnet στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, με την ψηφιακή κορνίζα παρακολούθησης Trendnet TV-M7, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει μέχρι και 4 ψηφιακές κάμερες τοποθετημένες στον δικτυακό χώρο, σε μία μόνο οθόνη. Το βασικό πλεονέκτημα του προϊόντος, είναι λειτουργικό, αφού στο παρελθόν χρειαζόταν ένας υπολογιστής, μία οθόνη, ένα λογισμικό παρακολούθησης και μια IP κάμερα για να υλοποιηθεί ένα δίκτυο παρακολούθησης. Πλέον, με το νέο Trendnet TV-M7, ένα ασύρματο Router N και μία IP ασύρματη κάμερα Trendnet, υπάρχει η δυνατότητα να μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο ότι καταγράφει η κάμερα, ακόμα και όταν το PC ή το Laptop του χρήστη είναι απενεργοποιημένο. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προβάλει και να αποθηκεύει το περιεχόμενο από το ασύρματο δίκτυο του στην ενσωματωμένη μνήμη του Trendnet TV-M7 (χωρητικότητας 512MB) και στη συνέχεια από την USB θύρα να μεταφέρει τις πληροφορίες αυτές στον υπολογιστή ή στο notebook του.

Πολύ σημαντικές οι πολλαπλές εφαρμογές ενός τόσο μοναδικού προϊόντος, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση των σημείων εισόδου και εξόδου ιδιοκτησίας ή επιχείρησης, επίβλεψη δημόσιων χώρων, ακόμα και παιδικών δωματίων και άλλων ευαίσθητων χώρων, πάντα σε πραγματικό χρόνο και καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Παράλληλα, το Trendnet TV-M7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μία απλή συσκευή ψυχαγωγίας που προβάλει slideshow φωτογραφιών και video στην υψηλής ανάλυσης LCD οθόνη του, αλλά και αρχεία ήχου. Το Trendnet TV-M7 έχει εξαιρετικό design σε λευκό χρώμα και εγγύηση καλής λειτουργίας για δύο χρόνια.