H CoPilot παρουσιάζει στο MWC 2014 τις υπηρεσίες γεωγραφικού εντοπισμού νέας γενιάς, με έμφαση στην πλοήγηση μέσα στο αυτοκίνητο.


copilot commutemeΝέες apps θα έρθουν να διευκολύνουν τη ζωή του οδηγού στο αυτοκίνητο. Το CommuteMe μαθαίνει από τις καθημερινές συνήθειες του οδηγού, αναφορικά με τη διαδρομή που ακολουθεί για να φτάσει σπίτι του. Αναλύει όλα τα δεδομένα και υπολογίζει την ώρα που θα φτάσει στο σπίτι του. Σε κάθε αλλαγή από τον οδηγό γίνονται και οι ανάλογες αλλαγές στους υπολογισμούς.


Το ActiveRoutes υπολογίζει την πιο γρήγορη διαδρομή σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρα, λαμβάνοντας υπόψη πραγματικά δεδομένα κίνησης και κυκλοφορίας.


Το MirrorLink Connected Car Demo παρουσιάζεται στην Βαρκελώνη, για ασφαλή χρήση της τεχνολογίας του συνδεδεμένου αυτοκινήτου με την τεχνολογία της ALK και του MirrorLink.


Παράλληλα, τα Windows 8 tablets μπορούν πλέον να απολαύσουν τα οφέλη της δορυφορικής πλοήγησης του CoPilot, καθώς τα Microsoft Surface Pro και Dell Venue Pro είναι δύο από τις συσκευές με Windows 8.1 οι οποίες θα έχουν το λογισμικό διαθέσιμο για offline πλοήγηση ακριβείας.


Τέλος, η ALK ανακοίνωσε ότι το CoPilot Professional έχει γίνει η επιλογή περισσότερων από μισό εκατομμύριο επαγγελματιών.