Η Ελλάδα συμμετέχει στο Mobile World Congress 2014 με εθνικό περίπτερο και επίσημη αποστολή στη Βαρκελώνη, για δεύτερη συνεχή χρονιά.


sekeeΟ Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) ανέλαβε ξανά την πρωτοβουλία να οργανώσει την ελληνική συμμετοχή στη σημαντικότερη διεθνή εκδήλωση για τις ψηφιακές επικοινωνίες.


Με βασικό σύνθημα “Challenge Accepted”, στο περίπτερο θα παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες 30 ελληνικών καινοτομικών εταιρειών. Μαζί τους, για πρώτη φορά, θα παρουσιάσουν το έργο τους ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί φορείς, καθώς και “νεοφυείς” επιχειρήσεις – startups, οι οποίες ήδη δραστηριοποιούνται με επιτυχία στις διεθνείς αγορές.


Η ελληνική αποστολή τελεί και φέτος υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και συν-διοργανώνεται με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και τον Οργανισμό Invest in Greece.


Πρόγραμμα:
– Εγκαίνια περιπτέρου, Δευτέρα 24/2 απόγευμα 16:00
– Συναντήσεις με επίσημους GSMA, Τρίτη 25/2 17:00
– Επισκέψεις στα περίπτερα των ελληνικών εταιρειών, 25/2
– Συνάντηση με αντιπροσώπους Mobile World Capital-δήμαρχου Βαρκελώνης TBD (26/2 10:30)
– Taste the Greek Spirit Party, Τετάρτη 26/2 (16:00)
– Ανταλλαγές επισκέψεων με άλλα εθνικά περίπτερα, 25-26/2


Σημαίνοντα πρόσωπα της αποστολής
ΕΕΤΤ Κ. Λουρόπουλος, Πρόεδρος, Ν. Παπαουλάκης Αντιπρόεδρος
Υπ Μετ&Δικτύων Μιχ. Παπαδόπουλος Υφυπ., Ιω. Σαμπράκου, Γεν. Διευθύντρια ΓΓΤΤ
ΥπΑν Γ. Δημητριάδης, Συμβ Υπουργού
Invest in Greece, Στεφ Ησαϊας, ΔΣ, Α. Μιχαλοπούλου Δ/ντρια
ΣΕΚΕΕ Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Πρόεδρος, Μάρκος Βερέμης, Χάρης Καρώνης Αντιπρόεδροι, Βαγγέλης Αντωνιάδης Συντονιστής, Γιάννης Κωτσής- Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής
Υπεύθυνος Τύπου της αποστολής: Γιάννης Ριζόπουλος