Η Oracle αναγνωρίζει την εξειδίκευση της MedNet International στη διαχείριση λύσεων Oracle Database και στο πρόγραμμα Oracle Exastack Ready.


mednet intΗ MedNet International, μια πρωτοποριακή εταιρεία Πληροφορικής που ειδικεύεται σε λύσεις για τον κλάδο της Ασφάλισης Υγείας, ανακοίνωσε σήμερα την αναβάθμιση της σε Platinum Partner στο στο Oracle PartnerNetwork (OPN).


Ως Platinum μέλος, η Oracle αναγνωρίζει τη μεγάλη εξειδίκευση της MedNet International στην υλοποίηση λύσεων μεσω των Βάσεων δεδομένων Oracle, καθώς και την υπεροχή της για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Oracle Exastack Ready προκειμένου να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της στον κλάδο Ασφάλισης Υγείας.


H MedNet International, μέλος της Munich Health – ενός από τους τρεις κλάδους δραστηριοποίησης του Ομίλου Munich Re – είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία Πληροφορικής (IT). Ειδικεύεται στον κλάδο της Ασφάλισης Υγείας και από το 1992 αναπτύσσει και υλοποιεί αποκλειστικά καινοτόμες λύσεις λογισμικού IT σε όλο τον κόσμο.


Το λογισμικό της, MedNeXt+ , αποτελεί προϊόν της βαθιάς γνώσης του τομέα της Ασφάλισης Υγείας και της διαρκούς εξέλιξης της εταιρείας για δύο δεκαετίες. Έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αποδίδει γρήγορα και χειροπιαστά επιχειρηματικά οφέλη σε Ασφαλιστικές εταιρείες, Οργανισμούς Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικής Περίθαλψης και Ανεξάρτητους Φορείς Διαχείρισης (Third Party Administrators, TPA).


Παρέχει στους Οργανισμούς τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις σύγχρονες προκλήσεις με μια ολοκληρωμένη, ευέλικτη και ενοποιημένη πλατφόρμα που συνδυάζει εξελιγμένη λειτουργικότητα με εντυπωσιακές επιδόσεις και αξιοπιστία.


Η Oracle υποστηρίζει τη στρατηγική της MedNet International στην εξέλιξη των προϊόντων της, παρέχοντάς της εδώ και 20 χρόνια σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις . Οι επιδόσεις και η κλιμακωσιμότητα που εξασφαλίζει η τεχνολογία της Oracle βοήθησε τη MedNet International να πετύχει τους επιχειρηματικούς στόχους της και να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους πελάτες της σε διεθνές επίπεδο.


Πρόσφατα, χάρη στη χρήση των Oracle ADF και Oracle ADF Mobile, η MedNet International μπόρεσε να προσφέρει στους πελάτες της λύσεις τεχνολογικής αιχμής. Επιπλέον, τα ενοποιημένα συστήματα της Oracle σε συνδυασμό με το πρόγραμμα βελτιστοποίησης Exastack διεύρυναν τις δυνατότητές της στην κάλυψη των αναγκών μεγάλων και απαιτητικών πελατών.


Ο Γεράσιμος Ραυτόπουλος, CEO της MedNet International, δήλωσε: «Η αναγνώρισή μας ως Oracle PartnerNetwork Platinum partner αποτελεί ένα νέο, σημαντικό ορόσημο στη μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με την Oracle. Με την αναβάθμισή μας αυτή, θα μπορέσουμε να διευρύνουμε την γκάμα των λύσεων και υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.»


Ο Παύλος Χατζηδημητρίου, Alliances & Channel Sales Director, Oracle CEE, δήλωσε: «Συγχαίρουμε τη MedNet International για την επίτευξη του επιπέδου Platinum στο Oracle PartnerNetwork, που αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι αυτή η εταιρεία αποτελεί έναν αφοσιωμένο και υψηλών επιδόσεων συνεργάτη που τιμά τη μακροχρόνια σχέση του με την Oracle και επενδύει σε αυτήν, προς όφελος των πελατών της».


Ως Oracle PartnerNetwork Platinum partner, η MedNet International έχει εδραιώσει το εύρος και βάθος της τεχνικής της εξειδίκευσης σε κύριους τομείς λύσεων της Oracle που υποστηρίζουν τις εφαρμογές MedNeXt+, όπως Oracle Database, Oracle Weblogic Server, Oracle Exadata Machine, Oracle Exalogic Elastic Cloud και Oracle Linux.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη MedNet International , επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mni.gr