Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό workshop για επαγγελματίες Διοίκησης Έργου διοργανώνει η OTEAcademy, με θέμα “Leadership: The Success Factor for Projects&Teams”.


logo_OTEAcademyΟι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη τους παράγοντες που εξασφαλίζουν την επιτυχία των έργων και την κινητοποίηση των ομάδων, μαζί με την τεχνική και τη διοικητική επάρκεια.


Το workshop θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου, 17:00 – 21:00, στο αμφιθέατρο της OTEAcademy (Σπάρτης 1 & Πέλικα, Μαρούσι). Η συμμετοχή είναι δωρεάν και εξασφαλίζει στους PMP’S, 3 PDUs (Professional Development Units). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο: http://oteacademy.gr/project-management-2014.


Εισηγητής είναι ο κ. Γιώργος Διακονικολάου, σύμφωνα με τον οποίο οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν ιδέες για μοντέλα και προσεγγίσεις Ηγεσίας, θα συζητήσουν για τα θεμελιώδη διαπροσωπικά θέματα που αντιμετωπίζουν στην πλειονότητα των Ομάδων Έργου και για το πώς ο Ηγέτης της ομάδας μπορεί να τα διαχειριστεί και θα αξιολογήσουν πρακτικές μέσα από διαδραστικές ασκήσεις, ώστε να ορίσουν τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε ομάδα.


Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, έχει αντικείμενο την παροχή πρωτοποριακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του σύγχρονου επαγγελματία. Στόχος της OTEAcademy, είναι να προσφέρει εκπαιδευτικές λύσεις που απαντούν με ολοκληρωμένο τρόπο στα επιχειρηματικά ζητούμενα των εταιρειών και παράλληλα να δώσει στους επαγγελματίες εφόδια και γνώσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από το 2007 είναι Registered Education Provider του PMI (Project Management Institute) και έχει υλοποιήσει πάνω από 100 εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες του χώρου της Διοίκησης Έργων.