Ιδανικό αν ψάχνετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα κατά των ιών που να μην δαπανά μεγάλο ποσοστό της ισχύς του PC σας, επιβραδύνοντας τη λειτουργία του.

Panda_Internet_Security_2009Τα παραδοσιακά λογισμικά antivirus δεν μπορούν να σας προστατέψουν από τις σύγχρονες απειλές, όμως
Η Panda Security κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του Panda Internet Security για το 2009. Η σουίτα ασφαλείας επιτρέπει την ασφαλή χρήση του Internet. Σας προστατεύει από ιούς, spyware, rootkits, hackers, ηλεκτρονικές απάτες, κλοπή ταυτοτητας και άλλες απειλές του Internet και ο γονικός έλεγχος επιτρέπει την ασφαλή περιήγηση των παιδιών σας στο Internet.

Πραγματοποιήστε συναλλαγές online με ασφάλεια, ξεχάστε τα ανεπιθύμητα e-mail, προστατεύστε τα παιδιά σας στο Internet. Επιπλέον, η συνολική λειτουργία του υπολογιστή σας θα είναι απόλυτα προστατευμένη από κλοπή ταυτότητας. Και χάρη στην νέα τεχνολογία της Συλλογικής Νοημοσύνης, η λύση αυτή είναι τώρα πολύ γρηγορότερη από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Ενδεικτική τιμή λιανικής; 79,95 €*

* Περιλαμβάνει 12 μήνες καθημερινές ενημερώσεις, προληπτικές ειδοποιήσεις για νέους ιούς. Τεχνική Υποστήριξη 24 ώρες-365 ημέρες μέσω e-mail και Internet και 24ωρη SOS ενάντια σε ιούς.