Η Canon κατακτά 12 διακρίσεις από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών Buyers Laboratory LLC για την γκάμα των επαγγελματικών συσκευών και λύσεων γραφείου.


canon_logoΗ Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος του τομέα Business Imaging and Professional Print της Canon για την Ελληνική αγορά, ανακοινώνει την απόκτηση 7 βραβείων Winter 2014 «Pick of the Year», τριών διακρίσεων «Environmental Outstanding Achievement» και δυο διακρίσεων «Energy Efficiency», από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών BLI. Τα βραβεία BLI αξιολογούν τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και παράγοντες απόδοσης και απονέμονται δυο φορές τον χρόνο.


Οι σειρές ImageRUNNER ADVANCE και iSENSYS διακρίθηκαν για τις γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης, σάρωσης και την ευκολία χρήσης του πίνακα ελέγχου, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ταχύτερη πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Επιπρόσθετα, τα imageRUNNER ADVANCE 4235i και imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO, αποδείχτηκαν τα πιο παραγωγικά της κατηγορίας τους.


Βραβεία BLI κατέκτησαν και δύο προϊόντα από το portfolio λύσεων της Canon. Το λογισμικό Canon uniFLOW V5.2 κέρδισε την διάκριση «Outstanding Output Management Solution», αφού αξιολογήθηκε ως η καλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης εκτυπωτικής παραγωγής, προσφέροντας στους πελάτες ευέλικτη προσαρμογή για τις ειδικές ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης σε όλα τα θέματα που αφορούν στην εκτύπωση, την σάρωση, τον έλεγχο της ασφάλειας των εγγράφων και το κόστος.


«Το εύρος της διαχείρισης των αναγκών παραγωγής που μπορεί να εκπληρώσει το uniFLOW V5.2, το καθιστά μοναδική επιλογή μεταξύ των λύσεων διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων που έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα», αναφέρεται στο σκεπτικό του Οργανισμού αξιολόγησης.


Το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία των λύσεων κατέκτησε το δωρεάν λογισμικό eMaintenance της Canon, το οποίο επιτρέπει την απρόσκοπτη απομακρυσμένη διαχείριση του στόλου των εκτυπωτικών συσκευών και των αναλωσίμων τους, απλοποιώντας την υποστήριξη, ειδικά στην υλοποίηση λύσεων Managed Print Services. Το λογισμικό eMaintenance έλαβε από τον BLI την διάκριση «Outstanding MPS Solution Pick».


Σε επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας, οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα Canon i-SENSYS και imageRUNNER ADVANCE, είχαν κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ 35% έως 62% χαμηλότερη από τον μέσο όρο, γεγονός που επιβεβαιώνει τις περιβαλλοντικές επιλογές της εταιρίας.


Αναλυτικότερα, τα βραβεία BLI στα οποία διακρίθηκε η Canon είναι τα εξής:


BLI Pick of the Year for Outstanding 31-40 ppm A3 Monochrome MFP:
Canon imageRUNNER ADVANCE 4235


BLI Pick of the Year for Outstanding 90+ppm A3 Monochrome MFP:
Canon imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO


BLI Pick of the Year for Outstanding A4 Colour MFP for Small Workgroups:
Canon i-SENSYS MF8580Cdw


BLI Pick of the Year for Outstanding A4 Colour Printer for Small Workgroups:
Canon i-SENSYS LBP7680Cx


BLI Pick of the Year for Outstanding A4 Colour Printer for Mid-Size Workgroups:
Canon i-SENSYS LBP7780Cx


BLI Pick of the Year for Outstanding Output Management Solution:
Canon uniFLOW V5.2


BLI Pick of the Year for Outstanding MPS Solution:
Canon eMaintenance


Environmental Outstanding Achievement Award: A4 Mono Printer Small Workgroup:
Canon i-SENSYS LBP6310dn


Environmental Outstanding Achievement Award: A4 Colour Printer Personal-Small Workgroup:
Canon i-SENSYS LBP7210Cdn


Environmental Outstanding Achievement Award: A4 Mono MFP Midsize-Large Workgroup:
Canon imageRUNNER ADVANCE 500i


A4 MFP Line of the Year for Energy Efficiency:
Canon’s line of A4 printers and MFPs


Outstanding Achievement in Energy Efficiency Award:
Canon i-SENSYS LBP6780x