Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια προϊόντα Powerline, η devolo AG επιτυγχάνει ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της εταιρίας.


devolo powerlineΈνας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη εμπιστεύονται τη χρήση των προσαρμογέων dLAN για τη δημιουργία των οικιακών τους δικτύων. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ψηφιακές συσκευές και ηλεκτρονικά είδη, έξυπνες τεχνολογίες για το σπίτι, φορητές συσκευές, όπως smartphones, ταμπλέτες και φορητοί υπολογιστές, όλα μπορούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, να συνδεθούν και να έχουν πρόσβαση σε δίκτυο και στο Internet μέσω των προσαρμογέων devolo dLAN Powerline.


Μία ιστορία επιτυχίας: “Engineered in Germany”
Από την ίδρυσή της, η devolo AG έμεινε πιστή στη λογική του «German engineering». Πάνω από 70 προγραμματιστές εργάζονται καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας, αναπτύσσοντας λύσεις Powerline τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και επιχειρηματικά περιβάλλοντα, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος, τόσο σε απόδοση όσο και σε αποτελεσματικότητα. Αυτό καθιστά την devolo την εταιρεία με την μεγαλύτερη ομάδα ανάπτυξης προϊόντων Powerline στον κόσμο. Όλα τα νέα μοντέλα προσαρμογέων υπόκεινται σε εκτεταμένες δοκιμές στο σύγχρονο κέντρο δοκιμών που διαθέτει η εταιρεία, πριν βγουν στη μαζική παραγωγή. Η περίοδος κάλυψης της εγγύησης καλής λειτουργίας, διάρκειας τριών ετών, υπογραμμίζει τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας αλλά και τη διάρκεια ζωής που διασφαλίζει η devolo για τα προϊόντα της.


«Ως ηγέτης στην αγορά του Powerline από το 2003, είμαστε υπερήφανοι που δίνουμε συνεχώς ώθηση στην ευρωπαϊκή αγορά προϊόντων Powerline», σημειώνει ο Heiko Harbers, διευθύνων σύμβουλος της devolo AG. «Το ρεκόρ των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων σε προσαρμογείς dLAN σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στην ιστορία μας, μόλις 10 χρόνια μετά την πώληση του πρώτου προϊόντος Powerline της devolo».


Πατενταρισμένες τεχνολογίες για μεγαλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα
Η devolo παρουσίασε τους πρώτους προσαρμογείς dLAN το 2003. Αυτό που τότε ξεκίνησε ως μια καινοτόμα λύση για μία απλή επέκταση των οικιακών δικτύων με σύνδεση στο Internet, έγινε πλέον σήμερα το κεντρικό στοιχείο σε πολλά οικιακά δίκτυα. Σύμφωνα με τις τρέχουσες στατιστικές της devolo, το 50% περίπου όλων των χρηστών dLAN Powerline διαθέτουν τρεις ή και περισσότερους προσαρμογείς. Το μοντέλο dLAN 650 της devolo προσφέρει αυτή τη στιγμή τις υψηλότερες επιδόσεις μεταξύ των προσαρμογέων Powerline που διατίθενται στην αγορά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της range+ Technology της devolo, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση των δεδομένων Powerline να «ταξιδεύουν» μέσα και από τις τρεις φυσικές γραμμές του κυκλώματος ηλεκτρικού ρεύματος. Για το σκοπό αυτό, η devolo έχει αναπτύξει έναν ειδικό σχεδιασμό για το hardware (εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας) που εφαρμόζει ένα μοναδικό είδος σύζευξης η οποία εγκαθίσταται αποκλειστικά στους νέους προσαρμογείς dLAN 650.


Το dLAN συναντά το WLAN για ένα ολοκληρωμένο οικιακό δίκτυο
Με την εισαγωγή των WiFi προϊόντων της βασισμένα στο Powerline, η devolo εξέλιξε το dLAN Powerline σε μια πλήρη λύση για οικιακό δίκτυο, όπου ακόμη και ασύρματες συσκευές, όπως smartphones, ταμπλέτες και φορητοί υπολογιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια γρήγορη, σταθερή και ασφαλή σύνδεση.


Η επιτυχημένη σειρά προϊόντων αναπτύχθηκε με βάση μια ολοκληρωμένη ανάλυση της αγοράς. Μια αντιπροσωπευτική έρευνα μάλιστα της GfK που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της devolo AG στη Γερμανία, έδειξε ότι το 41% των οικιακών χρηστών ασύρματων δικτύων στη Γερμανία, έχουν ασθενή ή καθόλου καλή ασύρματη λήψη εντός σπιτιού. Με την τεχνολογία WiFi Move της devolo και τη χρήση πολλαπλών compact dLAN 500 WiFi access points, δημιουργούνται σημεία πρόσβασης που καθιστούν το ασύρματο δίκτυο διαθέσιμο σε όλο το σπίτι και μάλιστα με εξαιρετική κάλυψη.


dLAN Powerline, το απλό οικιακό δίκτυο μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος
Η επανάσταση από την πρίζα: To devolo dLAN Powerline χρησιμοποιεί την οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και έτσι κάθε πρίζα όπου εφαρμόζεται ένας προσαρμογέας dLAN μετατρέπεται αυτόματα σε ένα σημείο πρόσβασης στο δίκτυο. Υπολογιστές, ηλεκτρονικά ευρείας κατανάλωσης αλλά και έξυπνες τεχνολογίες για το σπίτι μπορούν γρήγορα και εύκολα να συνδέονται μεταξύ τους αλλά και με το Διαδίκτυο. Η υψηλή ταχύτητα μεταφοράς, η ασφαλή κρυπτογράφηση και η εύκολη εγκατάσταση, καθιστούν τους προσαρμογείς dLAN Powerline την καλύτερη λύση για το οικιακό δίκτυο.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr