Η νέα σειρά L Series III ενσωματώνει τις πρόσφατες καινοτομίες σήμα κατατεθέν της εταιρείας και λειτουργικό Android 4.4.


LG L series IIIΗ LG Electronics θα αποκαλύψει την τρίτη γενιά της δημοφιλούς σειράς L Series smartphones στο Mobile World Congress (MWC) 2014, που θα γίνει στη Βαρκελώνη σε λίγες μέρες. Οι συσκευές L SeriesIII διατηρούν τη διακριτική minimal φιλοσοφία σχεδιασμού της LG, ενώ διαθέτουν ένα εντυπωσιακό πακέτο που περιλαμβάνει ενισχυμένο hardware και εμπειρία χρήσης με ασύγκριτο OS στην κατηγορία του. Με την αρχική σειρά L Series και L SeriesII να έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, η σειρά L SeriesIII αναμένεται να συνεχίσει τη δυναμική πορεία με τον υψηλότατου επιπέδου σχεδιασμό και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την πιο premium σειρά της LG, την G series.


Τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της LG εμφανίζονται σε όλα τα εντυπωσιακά smartphones της L SeriesIII. Το αψεγάδιαστο layout, το λεπτό τελείωμα, το μεταλλικό πλαίσιο και η θήκη Quick Window αποτελούν μερικά από τα συστατικά που κάνουν τη σειρά L SeriesIII να ξεχωρίζει. Η θήκη Quick Window, η οποία διατίθεται σε τρία έντονα χρώματα, είναι η πρώτη θήκη της LG, ειδικά σχεδιασμένη για smartphones μεσαίας κατηγορίας και προσφέρει λειτουργικά οφέλη πέρα από την απλή προστασία από πτώσεις και χτυπήματα, όπως είναι το παράθυρο που επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται βασικές λειτουργίες χωρίς να ανοίξει τη θήκη.


Όλα τα μοντέλα της σειράς L SeriesIII διαθέτουν Android 4.4 KitKat, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους. Η LG έχει εξοπλίσει ολόκληρη τη σειρά με το πιο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα της Google, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη και πιο σύγχρονη Android εμπειρία σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Επιπλέον, το KitKat UI έρχεται πιο συναρπαστικό, προσφέροντας βελτιωμένες επιδόσεις και ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία χρήστη.


«Πέρα από την εκλεπτυσμένη αισθητική στο σχεδιασμό που θεωρείται συνώνυμη με τις premium συσκευές της LG, η L SeriesIII παρέχει μια σειρά από οφέλη για τον χρήστη που δε περιορίζονται σε μια απλή αναβάθμιση», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Από το σχεδιασμό έως το λειτουργικό σύστημα και την εμπειρία χρήσης, η σειρά L SeriesIII αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης της LG να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία smartphone σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές. Είμαστε βέβαιοι ότι η L SeriesIII θα ταράξει τα νερά στην αγορά του 3G».


Οι επισκέπτες της MWC 2014 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρία πρώτα μοντέλα της L SeriesIII ― L40, L70, L90 ― στο booth της LG, Hall 3, στο εκθεσιακό κέντρο Fira Gran.


Βασικά Χαρακτηριστικά του L90:
– Επεξεργαστής: 1.2 GHz Quad-Core
– Οθόνη: 4.7-inch IPS (960 x 540) qHD
– Μνήμη: 8GB / 1GB RAM
– Κάμερα: 8.0MP / 1.3MP
– Μπαταρία: 2,540mAh ( αποσπώμενη)
– Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat
– Μέγεθος: 131.6 x 66.0 x 9.7mm
– Δίκτυο: 3G (HSPA+21Mbps)


Βασικά Χαρακτηριστικά του L70:
– Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual-Core
– Οθόνη: 4.5-inch IPS (800 x 400)
– Μνήμη: 4GB / 1GB RAM
– Κάμερα: 5.0MP / VGA – Μπαταρία: 2,100mAh (αποσπώμενη)
– Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat
– Μέγεθος: 127.2 x 66.8 x 9.5mm
– Δίκτυο: 3G (HSPA+21Mbps)


Βασικά Χαρακτηριστικά του L40:
– Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual-Core
– Οθόνη: 3.5-inch (480 x 320)
– Μνήμη: 4GB / 512MB RAM
– Κάμερα: 3.0MP
– Μπαταρία: 1,540mAh (αποσπώμενη)
– Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat
– Μέγεθος: 109.4 x 59.0 x 11.9mm
– Δίκτυο: 3G (HSDPA+14.4Mbps)