Την κυκλοφορία του πρώτου Android smartphone με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος ανακοινώνει η MLS Πληροφορική ΑΕ.


mls iq talk fingerprintΤο MLS iQTalk Fingerprint® διαθέτει εκπληκτική οθόνη αφής 4.8’’ SUPER AMOLED HD, One Glass Solution (OGS) και Dragontrail Glass για πολύ υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και πτώσεις, πίσω κάμερα 13ΜΡ με φλας και μπροστινή κάμερα 2ΜΡ, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 16GB μνήμη, βάρος μόλις 160 γραμμάρια, πάχος 9,9 χιλιοστά αλλά και μεγάλη αυτονομία με μπαταρία 2200 mA και τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης.


Αυτό που δίνει ταυτότητα στο MLS iQTalk Fingerprint®, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι η μοναδική λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, που προσδίδει μέγιστη ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του. Πλέον, τα προσωπικά δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό όπως μηνύματα, κλήσεις, τηλεφωνικός κατάλογος, προσωπικές φωτογραφίες, emails, facebook, twitter, instagram, κωδικοί πρόσβασης επαγγελματικά δεδομένα και μυστικά, κωδικοί internet-banking είναι απόλυτα προστατευμένα και προσβάσιμα μόνο από τον ιδιοκτήτη του MLS iQTalk Fingerprint®.


Ταυτόχρονα είναι το πρώτο τηλέφωνο της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Η MAIC (ή και ο ΜΑΙC) απλά με το άνοιγμα του MLS iQTalk Fingerprint®, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης από όσες έχει στο κινητό του. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί. Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στο κινητό. Ό,τι λες γίνεται!


Και βέβαια, το MLS iQTalk Fingerprint® ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk&… της MLS: Τι σημαίνει αυτό; Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις sms και email, ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!


Το MLS iQTalk Fingerprint® θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο μήνα.


Για την κυκλοφορία του MLS iQTalk Fingerprint® ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS Γιάννης Καματάκης δήλωσε: «Εμείς στην MLS πιστεύουμε ότι το κινητό τηλέφωνο είναι μια αυστηρά προσωπική συσκευή. Το MLS iQTalk Fingerprint® είναι το πρώτο Android τηλέφωνο που είναι απαραβίαστο, αφού ενεργοποιείται με το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του. Επίσης, η/ο ΜΑΙC αλλάζει τα δεδομένα στη χρήση του κινητού τηλεφώνου, αφού υπακούει και εκτελεί τις εντολές του κάτοχου του κάνοντας τη ζωή του πιο εύκολη (Making Life Simple)!»