Οι τέσσερις νέες compact φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot από τη Sony βάζουν την εντυπωσιακή ισχύ λήψης και την απίθανη εμφάνιση στην τσέπη όλων μας.


HX60_Black_Right-1200Είτε κάνετε διακοπές, είτε χαλαρώνετε, είτε ξεφαντώνετε, τα νέα μοντέλα της Cyber-shot ραφινάρουν ακόμα περισσότερο τις φωτογραφίες σας με έξυπνα χαρακτηριστικά, που κάνουν όλη τη δουλειά για εσάς. Ξεχάστε όσα ξέρατε για περίπλοκες ρυθμίσεις, υποδεχτείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και τα βίντεο HD, χωρίς κόπο.


DSC-HX60
Πηγαίνετε πιο κοντά… κι άλλο κοντά. Με το τεράστιο οπτικό ζουμ 30x και τις μικρές διαστάσεις της, η σούπερ compact Cyber-shot HX60 αποτελεί ιδανικό ταξιδιωτικό σύντροφο για διασκεδαστικές διακοπές και στενές επαφές με το ζωικό βασίλειο.


Ο αισθητήρας Exmor RTM CMOS με οπίσθιο φωτισμό, ο εξαιρετικής ποιότητας φακός Sony G Lens και ο πρόσφατα ανεπτυγμένος επεξεργαστής BIONZ X, ο οποίος είναι τρεις φορές πιο γρήγορος από τον προκάτοχό του, συλλαμβάνει εντυπωσιακές σκηνές, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Οι μοναδικές, ισχυρές τεχνολογίες τελευταίας γενιάς της Sony, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη για την ποιότητα εικόνας στις compact φωτογραφικές μηχανές. Η δυνατή τεχνολογία λεπτομερούς αναπαραγωγής και η μείωση ψηφιακού θορύβου σε συγκεκριμένες περιοχές, διασφαλίζει καθαρότερες και φυσικότερες εικόνες, με εξαιρετικά χρώματα και αντιθέσεις, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.


Το Clear Image ζουμ διασφαλίζει καθαρά κοντινά πλάνα 60x, που γεμίζουν το κάδρο, με σκηνές από την άγρια φύση ή μακρινά μνημεία χωρίς να θυσιάζονται τα pixel. Χάρη, δε, στη λειτουργία Optical SteadyShot με Intelligent Active, τα βίντεο Full HD διατηρούν την ευκρίνεια χωρίς θόλωμα, σε κάθε ρύθμιση ζουμ. Ακόμα και αν περπατάτε, τρέχετε ή κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή σε απόσταση μισού μέτρου, θα δείτε πραγματικά τη διαφορά με τις εντυπωσιακά σταθερές λήψεις ταινιών και τη δραματική μείωση στο τρεμούλιασμα, που δυσκολεύει την παρακολούθηση.


Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο smartphone ή το tablet σας, ενώ, χάρη στην τεχνολογία NFC, συνδέστε την χωρίς κόπο με συμβατές κινητές συσκευές, με ένα μόνο άγγιγμα. Μπορεί, ακόμα, να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ως τηλεχειριστήριο, για να μην μείνετε ποτέ ξανά εκτός των ομαδικών φωτογραφιών.


Έχετε τηλεόραση 4Κ; Η Cyber-shot HX60 αποδίδει φωτογραφίες με εξαιρετικές λεπτομέρειες 4K και μέσω του HDMI μπορείτε να τις απολαμβάνετε στην 4K Ultra-HD τηλεόρασή σας. Θα σας συνεπάρει ένας νέος κόσμος φωτογραφικού ρεαλισμού στη μεγάλη οθόνη.


DSC-WX350
WX350_LifeStyle_DSC1319-1200Η WX350 είναι η πιο μικρή και πιο ελαφριά compact φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με ισχυρό οπτικό ζουμ 20x και είναι ιδανική για να συλλαμβάνει κοντινά με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Χάρη στο Optical SteadyShot με τη λειτουργία Intelligent Active, τα Full HD βίντεο διατηρούνται σταθερά και χωρίς κούνημα, ακόμα και αν κάνετε ζουμ ή αν κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή σε απόσταση μισού μέτρου. Για εξαιρετικά λεπτομερείς λήψεις, σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτός, ο αισθητήρας Exmor R CMOS με 18,2 ενεργά megapixel συνδυάζεται με τον γρήγορο επεξεργαστή εικόνας BIONZ X της Sony.


Το Beauty Effect ρετουσάρει αυτόματα τα πορτρέτα, εξομαλύνοντας το δέρμα, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη γυαλάδα, ανοίγοντας τα κλειστά μάτια και λευκαίνοντας τα δόντια για κολακευτικά αποτελέσματα, χωρίς να πρέπει να έχετε εξειδικευμένες ικανότητες επεξεργασίας.


Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi με NFC, που υπάρχει και στην HX60, η κοινή χρήση εικόνων με το κινητό σας γίνεται εύκολη, με ένα μόνο άγγιγμα, ενώ το κινητό σας λειτουργεί και ως ασύρματο τηλεχειριστήριο.


Η μπαταρία της Cyber-shot WX350 έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής – μέχρι 470 λήψεις με μία μόνο φόρτιση – και σας βοηθά να συλλαμβάνετε όλο και περισσότερες από τις πολύτιμες στιγμές σας, μεταξύ των φορτίσεων.


DSC-WX220
WX220_Black_Right-1200Είναι απολαυστικά μικρή, λεπτή και εύκολη στη χρήση, αλλά μην αφήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά της να σας ξεγελάσουν. Η εντυπωσιακή DSC-WX220 διαθέτει μεγάλη φωτογραφική δύναμη, χάρη στον αισθητήρα Exmor R CMOS με 18,2 megapixel, τον επεξεργαστή BIONZ X και το φακό G με οπτικό ζουμ 10x.


Οι όμορφες φωτογραφίες και οι ταινίες Full HD είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες, χάρη σε κορυφαία χαρακτηριστικά της μηχανής, όπως το Optical SteadyShot με τη λειτουργία Intelligent Active, το Picture Effect, το Beauty Effect και το Wi-Fi/NFC για εύκολες ασύρματες συνδέσεις. Θέλετε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας σε 4Κ; Απλώς συνδέστε τη μηχανή απευθείας, μέσω του HDMI, στην 4K τηλεόρασή σας και απολαύστε τες.


DSC-W800
W800_black_right-1200Η απίστευτα εύχρηστη DSC-W800 συλλαμβάνει εικόνες που θα σας κάνουν περήφανους, χάρη στον αισθητήρα υψηλής ανάλυσης CCD 20,1 megapixels και το φακό με οπτικό ζουμ 5x.


Είστε έτοιμοι για αληθινή διασκέδαση; Η λειτουργία Party ρυθμίζει αυτόματα την ευαισθησία, την έκθεση και το χρώμα για ολοζώντανες αναμνήσεις. Το προηγμένο φλας εκτινάσσει στα ύψη την ευαισθησία της φωτογραφικής μηχανής, αυξάνοντας το εύρος του φλας για να φαίνονται πιο φωτεινά τα μακρινά αντικείμενα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να βγάζετε φωτογραφίες σε κλειστό χώρο, ή το σούρουπο, σε συνθήκες, δηλαδή, όπου το ενσωματωμένο φλας της φωτογραφικής σας μηχανής, συχνά, δυσκολεύεται να ακολουθήσει τη δράση.


Αν είναι η πρώτη σας φορά με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, σίγουρα θα εκτιμήσετε τη λειτουργική της ευκολία για τους πρωτάρηδες. Διαθέτει ακόμα και ένα αποκλειστικό κουμπί για ταινίες, το οποίο είναι πολύ βολικά τοποθετημένο, ώστε να ξεκινάει η εγγραφή βίντεο HD χωρίς να ψάχνεστε μέσα από τα μενού.


Οι φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot HX60, WX350, WX220 και W800 της Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Μάρτιο του 2014.