Η Toshiba παρουσιάζει τη νέα Ultra HD οθόνη TUM-32PRO1, που προσφέρει μια πραγματικά ζωντανή εικόνα στους επαγγελματίες της δημιουργικότητας.


toshiba TUM 32PROΗ Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει την TUM-32PRO1 – μια κομψή 80 cm (32”) Ultra HD (UHD) οθόνη που υποστηρίζει Adobe RGB 99% για να προσφέρει υψηλή ποιότητα και μοναδική φωτεινότητα στους επαγγελματίες της δημιουργικότητας και της εικόνας. Με πολλαπλά picture modes και 4K panel με ευρεία γωνία θέασης που αναπαριστά τις πιο ζωντανές φωτογραφίες, είναι η ιδανική επιλογή για photo editing, παραγωγή video και χρήση σε design.


Η TUM-32PRO1 δημιουργήθηκε για επαγγελματίες που απαιτούν ανώτερη ποιότητα εικόνας κάθε μέρα. Από την κινηματογραφική βιομηχανία μέχρι την ιατρική βιομηχανία, η οθόνη είναι ιδανική για να βλέπετε τις πιο ζωντανές εικόνες με εκπληκτική απόδοση χρωμάτων.
Οι παραγωγοί εκπομπών και ταινιών, καθώς επίσης και οι designers μπορούν να δουν τη δουλειά τους σε broadcast setting mode και να επωφελούνται από μια σειρά picture modes.


Απόδοση χρωμάτων κοντά στην πραγματικότητα
Η TUM-32PRO1 είναι συμβατή με το 99% της γκάμας χρωμάτων Adobe Systems’ Adobe RGB που αναγνωρίζεται ως η βασική της βιομηχανίας του design. Καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, κυρίως στις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, είναι ιδανική για τον κλάδο των εκτυπώσεων αφού επιτυγχάνει απόδοση χρωμάτων κοντά σε αυτήν των εκτυπώσεων.


Η TUM-32PRO1 διαθέτει 10-bit performance, που δίνει ζωή σε 1,073,740,000 χρώματα – καθώς επίσης και ποικιλία χαρακτηριστικών ενίσχυσης εικόνας που δημιουργούν μια εικόνα σχεδόν τόσο τέλεια όσο η αληθινή.


Φωτογράφοι, επαγγελματίες των εκτυπώσεων και designers που χρησιμοποιούν κάμερα συμβατή με Adobe RGB, μπορούν να δουν τα χρώματα αποτυπωμένα με ακρίβεια στην οθόνη και αργότερα εκτυπωμένα. Επιπλέον, η TUM-32PRO1 είναι συμβατή με διάφορα χρωματικά στάνταρντ όπως τα BT-709, SMPTE-C και EBU. Χάρις τα TV και movie modes, μπορείτε να βλέπετε βίντεο με τον ίδιο τρόπο που το βλέπετε στα τηλεοπτικά σετ.


Δείτε τη διαφορά
Η TUM-32PRO1 διαθέτει ειδική ταινία για να περιορίζει την αντανάκλαση από τις εξωτερικές πηγές φωτός, ώστε τα επίπεδα φωτός και οι αντανακλάσεις να μην επηρεάζουν τη διαδικασία παραγωγής της εικόνας. Επιπλέον, η Direct LED backlit οθόνη με αυτόνομες ζώνες local dimming αυξάνει τα επίπεδα του κοντράστ ενώ η «θολούρα» της εικόνας περιορίζεται χάρις την τεχνολογία backlight scanning. Η τεχνολογία uniformity correction circuit της Toshiba προσαρμόζει την ποιότητα της εικόνας και εγγυάται ομοιόμορφη φωτεινότητα και χρώμα κατά μήκος της οθόνης.


Για χρήστες που δεν δουλεύουν με Ultra HD περιεχόμενο, η TUM-32PRO1 προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργούν εικόνες που είναι σχεδόν 4K χάρις την τεχνολογία super resolution – που αποτελεί έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιώνετε την ποιότητα των παρουσιάσεων, επιδείξεων και εκθέσεων.


Πλήρως εξοπλισμένη, απλή στη χρήση
Παρά την ποικιλία λειτουργιών που διαθέτει, η TUM-32PRO1 είναι πολύ απλή στη χρήση. Η οθόνη περιλαμβάνει εργαλείο X-Rite colour calibration, που επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν πιστή απόδοση χρωμάτων και σκιών. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να τροποποιήσουν την εικόνα μέσω LAN από το PC ή το tablet τους χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση ενός on-screen menu.


Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, η TUM-32PRO1 αναδεικνύει ποιότητα σε κάθε στοιχείο της. Η βάση της προσαρμόζεται και υποστηρίζει landscape και portrait modes για μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ το κάλυμμα είναι χρήσιμο για περιβάλλοντα με τεχνητό φωτισμό, καθότι μπορεί να περιορίσει την αντανάκλαση.


Η οθόνη TUM-32PRO1 Ultra HD θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2014.


Toshiba TUM-32PRO1:
– Panel: 3840 x 2160 Ultra HD οθόνη με Direct LED backlight
– Υποστηρίζει Adobe RGB 99%, sRGB, BT-709, EBU, SMPTE-C και TV/Movie picture modes
– Περιλαμβάνεται ακόμη εργαλείο X- Rite colour calibration
– Ταινία προστασίας από την αντανάκλαση
– Διασυνδέσεις: 2 x HDMI®, DisplayPort (Multi-stream), 1 x USB (calibration sensor / maintenance only), 1 x LAN and 1 x headphone jack
– Αξεσουάρ: κάλυμμα, σετ καθαρισμού οθόνης, HDMI® καλώδιο, LAN καλώδιο,DisplayPort καλώδιο
– Μέγεθος οθόνης: 80 cm (32”)
– Display area (V x H): 697.92 x 392.58 mm