Η Nikon παρουσιάζει δύο φωτογραφικές μηχανές για πανεύκολη κοινοποίηση στο διαδίκτυο: την κομψή COOLPIX S9700 και τη λεπτή COOLPIX S9600.


S9700_BKΗ Nikon Europe προσθέτει σήμερα δύο νέες κομψές και λεπτές φωτογραφικές μηχανές στη σειρά COOLPIX. Πρόκειται για τις compact φωτογραφικές μηχανές υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένες με γνώμονα τη δυνατότητα κοινοποίησης περιεχομένου, την COOLPIX S9700 που προσφέρει οπτικό zoom 30x* και την COOLPIX S9600 που παρέχει οπτικό zoom 22x**, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας είτε θέλετε να τραβήξετε το αγαπημένο σας μουσικό γκρουπάκι από την πίσω σειρά είτε ένα video ενός μακρινού θέματος.


Προκειμένου να εξασφαλίζουν ακριβείς λήψεις και σταθερά κλιπ video, οι δύο νέες μηχανές διαθέτουν αισθητήρα CMOS 16 megapixel με οπίσθιο φωτισμό και λειτουργία συνδυασμένου VR (απόσβεση κραδασμών) 5 αξόνων, που συνδυάζει VR μετατόπισης φακού και ηλεκτρονικό VR, για να αντισταθμίζουν τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και να χαρίζουν εξαιρετική σταθερότητα.


Η ενσωματωμένη δυνατότητα WiFi σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο και να μεταφέρετε σε αυτήν αυτόματα τις φωτογραφίες σας για να μπορείτε εύκολα να τις μεταφορτώνετε και να τις κοινοποιείτε.


Nikon COOLPIX S9700 – Η λεπτή φωτογραφική μηχανή με τις αμέτρητες δυνατότητες
Για όσους θέλουν να περνούν ευχάριστες ώρες τραβώντας φωτογραφίες, η κομψή COOLPIX S9700 συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την ευκολία χρήσης.


Ο φακός με οπτικό zoom 30x και με το απίστευτο εύρος των 25 – 750 mm –επεκτάσιμο έως 60x με Dynamic Fine Zoom*– σάς τοποθετεί ακριβώς στην καρδιά της δράσης, ώστε να μπορείτε να αποτυπώνετε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κατά τη φωτογράφιση ανθρώπων, το Σύστημα έξυπνου πορτραίτου της Nikon (με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν Χρονοδιακόπτη χαμόγελου, Έλεγχο κλειστών ματιών και Διόρθωση κοκκινίσματος ματιών) επιτυγχάνει τέλεια πορτραίτα. Μόλις πετύχετε τη λήψη που θέλετε, χάρη σε ένα πλούσιο μενού επεξεργασίας στην οθόνη OLED 7,5 cm (3”) 921k dot θα μπορείτε να προσθέσετε διασκεδαστικά εφέ ή να χρησιμοποιήσετε την Ιδιαίτερη επεξεργασία για να κάνετε τα θέματά σας να φαίνονται ακόμα πιο ωραία. Η δυνατότητα έγκαιρου εντοπισμού θεμάτων σάς επιτρέπει να είστε πάντα έτοιμοι για μια ευκρινή λήψη. Η δυνατότητα προκαταρκτικής αυτόματης εστίασης ενεργοποιείται αυτόματα για να μειώνει το χρόνο αυτόματης εστίασης και εξασφαλίζει ευκρινή αποτελέσματα, ακόμα και σε πλήρες zoom ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Το ενσωματωμένο Wi-Fi ανοίγει έναν κόσμο νέων διασκεδαστικών δυνατοτήτων. Μπορείτε να συνδεθείτε στην έξυπνη συσκευή σας για να τη χρησιμοποιήσετε ως τηλεχειριστήριο και να επιτυγχάνετε τέλεια αυτοπορτραίτα χωρίς να φαίνεται και ο ώμος σας στη φωτογραφία. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση της έξυπνης συσκευής για να μεταφορτώνετε και να μοιράζεστε άμεσα τις φωτογραφίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω email ή να τις κοινοποιείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Χάρη στις λειτουργίες GPS και GLONASS της φωτογραφικής μηχανής, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής λεπτομερών πληροφοριών τοποθεσίας σε κάθε φωτογραφία. Μπορείτε ακόμα να καταγράφετε τις διαδρομές σας μέσω της λειτουργίας παγκόσμιου χάρτη, συνεπώς δεν θα ξεχάσετε ποτέ σε ποιο σημείο τραβήξατε εκείνη την υπέροχη φωτογραφία. Ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής, αφήνοντάς σας να επικεντρωθείτε στο καδράρισμα των εκπληκτικών λήψεών σας, ενώ το VR μετατόπισης φακού αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής με αποτέλεσμα ευκρινέστερες φωτογραφίες.


Ο αισθητήρας CMOS 16 MP με οπίσθιο φωτισμό παρέχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών εξαιρετικά μεγάλης λεπτομέρειας, ενώ η οθόνη υψηλής ευκρίνειας προσφέρει καθαρή προβολή μενού και εικόνων, κατά τη λήψη αλλά και κατά την αναπαραγωγή. Ρυθμίστε τις λειτουργίες χειροκίνητης έκθεσης (P/S/A/M) και τις λειτουργίες σκηνής με μια απλή περιστροφή του επιλογέα και αποτυπώστε video Full HD με το άγγιγμα ενός κουμπιού, πραγματοποιώντας εγγραφή με ήχο στερεοφωνικής ποιότητας. Η λειτουργία Εύκολης πανοραμικής λήψης δίνει στις καταπληκτικές σκηνές την προσοχή που τους αξίζει, ενώ με τη λειτουργία συνεχών διαδοχικών λήψεων υψηλής ταχύτητας προλαβαίνετε τη γρήγορα κινούμενη δράση ή το τέλειο χαμόγελο και την ιδανική έκφραση του προσώπου που θα κάνουν τη στιγμή μοναδική.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Έξυπνη, κομψή και με υψηλή ευκρίνεια, η COOLPIX S9700 διαθέτει πολλές δυνατότητες για διασκέδαση, υψηλή απόδοση και κοινοποίηση περιεχομένου: είναι όλα όσα θα ήθελε ένας αρχάριος ή ένας περιστασιακός φωτογράφος. Η ενσωματωμένη δυνατότητα WiFi, το GPS και οι παγκόσμιοι χάρτες σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας και να καταγράφετε τις διαδρομές σας».


Η COOLPIX S9700 θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο, μαύρο και λευκό χρώμα.


Nikon COOLPIX S9600 – Τέλεια εικόνα
S 9600_RDΗ COOLPIX S9600 υψηλού zoom χαρίζει άψογες φωτογραφίες μέσα από το λεπτό και ελαφρύ της σώμα. Αυτή η φωτογραφική μηχανή οπτικού zoom ευρείας γωνίας 22x (επεκτάσιμο σε 44x με το Dynamic fine zoom), με δυνατότητα Wi-Fi, εξασφαλίζει ευκρινή και καθαρά video και φωτογραφίες που πάντα αξίζει να κοινοποιείτε.


Με τον ευαίσθητο αισθητήρα εικόνας είναι βέβαιο ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι ευκρινείς, με όλες τις λεπτομέρειες – ακόμα και εκείνες που τραβάτε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως σε μια νυχτερινή συναυλία ή ένα αθλητικό αγώνα. Η ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi σάς επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα τις φωτογραφίες που τραβάτε σε μια έξυπνη συσκευή για να τις αναρτάτε άμεσα σε κοινωνικά δίκτυα ή να τις στέλνετε μέσω email. Μπορείτε ακόμα να τη χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε την έξυπνη συσκευή σας σε τηλεχειριστήριο και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με τα τέλεια πορτραίτα σας.


Η δυνατότητα συνδυασμένου VR (απόσβεση κραδασμών), που συνδυάζει μετατόπιση φακού και ηλεκτρονικό VR για αποτελεσματική αντιστάθμιση των συνεπειών από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, εγγυάται σταθερές φωτογραφίες και video, μειώνοντας το θάμπωμα και δημιουργώντας ευκρινέστερες εικόνες, ακόμα και αν τραβάτε video περπατώντας. Η οθόνη LCD 7,5 cm βοηθά στο καδράρισμα της τέλειας λήψης, ενώ η απεικόνιση των φωτογραφιών σας είναι εύκολη χάρη στη μεγάλη οθόνη LCD, με μη ανακλαστική επίστρωση για καθαρή προβολή σε έντονο ηλιακό φως.


Θέστε τη δράση σε παύση και αποθηκεύστε την σε μια εικόνα ενώ εξακολουθείτε να τραβάτε video σε καθαρά πλάνα Full HD με την προηγμένη λειτουργία video. Ακόμα, η προτεραιότητα προσώπου εντοπίζει αυτόματα το θέμα σας, παρέχοντας μια καθαρή και ακριβή εστίαση. Τα θέματα που θέλουν να φωτογραφηθούν θα έχουν πάντα εκπληκτική εμφάνιση στις φωτογραφίες σας χάρη στην προηγμένη Ιδιαίτερη επεξεργασία, με την οποία μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια, να δώσετε λάμψη στα μάτια ή ακόμα και να προσθέσετε λίγο μακιγιάζ. Η Εύκολη πανοραμική λήψη και οι Συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας προσφέρουν ευρεία γκάμα εναλλακτικών λήψεων, ενώ το Σύστημα έξυπνου πορτραίτου εξασφαλίζει φωτογραφίες με τέλεια χαμόγελα και χωρίς κόκκινα μάτια.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Με την COOLPIX S9600 οι φωτογραφίες σας θα έχουν πάντα την τέλεια εικόνα. Με δυνατότητες όπως οπτικό zoom 22x, προηγμένη Ιδιαίτερη επεξεργασία και ενσωματωμένο Wi-Fi μέσα στη φωτογραφική μηχανή, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποτυπώνετε και να μοιράζεστε γρήγορα εντυπωσιακές εικόνες με τους φίλους και τους follower».


Η COOLPIX S9600 θα κυκλοφορήσει σε λευκό, κόκκινο και μαύρο χρώμα.