Επειδή η Ημέρα των Ερωτευμένων δεν είναι μόνο ρομαντικές νύχτες με κεριά, η Toshiba έχει ετοιμάσει εναλλακτικές προτάσεις.


toshiba valentineΗ Γιορτή των Ερωτευμένων φτάνει σύντομα και ψάχνετε τρόπο να γλιτώσετε από τις καρδιές, τις ρομαντικές ταινίες και τις μπαλάντες; Δοκιμάστε τον εναλλακτικό Άγιο Βαλεντίνο της Toshiba .


Η 14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα των ρομαντικών κομεντί και των δακρύβρεχτων
αισθηματικών ταινιών.


Ωστόσο, το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε με τρομακτικά θρίλερ, που θα κάνουν το άλλο σας μισό να πέσει στην αγκαλιά σας. Ή να παρακολουθήσετε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με σπέσιαλ εφέ για να φτιάξετε ατμόσφαιρα. Ότι κι αν επιλέξετε θα πρέπει η εικόνα να είναι καθαρή και καλής ποιότητας για να έχετε το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.


Αυτή είναι η εντύπωση που δίνει η σειρά L7 της Toshiba. Με ανάλυση Full HD 1080p, edge LED backlit και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας AMR200 (Active Motion & Resolution) η συσκευή σας δίνει δυνατή, έντονη εικόνα και σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τις πιο γρήγορες σκηνές δράσης με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.


Εκδρομή το Σαββατοκύριακο; Μπορεί να γίνει πιο συναρπαστική με το 8” tablet Toshiba Encore.


Η συσκευή διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα των Windows 8.1, καθαρή και φωτεινή οθόνη και HFFS AutoBrit με ευρεία γωνία θέασης. Προσφέρει καταπληκτική ποιότητα εικόνας και είναι η καλύτερη λύση για να παρακολουθείτε ταινίες ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Η τεχνολογία Multi-Touch σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διαδραστική ψυχαγωγία οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το Encore μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητη συσκευή για Xbox game, multimedia player ή e-book reader. Χάρις την κάμερα 2 Mpix και την εφαρμογή Skype μπορείτε να είστε σε επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους σας και να μοιράζεστε τις εντυπώσεις από το ταξίδι σας. Η οπίσθια Camera 8 Mpix και η τεχνολογία Dolby ® Digital Stereo Plus είναι μια πολύ καλή λύση για να βιντεοσκοπείτε και να παίρνετε εικόνες υψηλής ανάλυσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.


Για τους περισσότερους ανθρώπους, η Γιορτή των Ερωτευμένων είναι συνυφασμένη με ρομαντικές μπαλάντες.


Η Toshiba προτείνει εναλλακτική μουσική για δύο χρησιμοποιώντας τον Qosmio X70-A. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί μπορούν να εγκαταστήσουν το karaoke και να εντυπωσιάσουν με κομμάτια όπως το “Use somebody” των Kings of Leon και το “Play with Fire” των The Rolling Stones. Ο Qosmio X70-A είναι εξοπλισμένος με τέσσερα Harman Kardon ® speakers ηχεία με λειτουργίες Slip Stream και DTS® Studio Sound ™ και μουσική δύναμη 20 W. Με τέτοιες μουσικές προδιαγραφές σας επιτρέπει να χαθείτε στη μουσική και να περάσετε μια εναλλακτική Γιορτή των Ερωτευμένων.