Η Qualisys Software στηρίζει έμπρακτα το έργο της «ΛΑΜΨΗΣ», διαθέτοντας το λογισμικό MyMANAGER, για την πληρέστερη διαχείριση του ταμείου του συλλόγου.


qualisysΒασικός στόχος του συλλόγου «Η ΛΑΜΨΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.


Η Qualisys Software στηρίζει έμπρακτα το έργο της «ΛΑΜΨΗΣ», διαθέτοντας το λογισμικό MyMANAGER, για την πληρέστερη διαχείριση του ταμείου του συλλόγου, την καταχώρηση μελών και ευεργετών, και την έκδοση κατάλληλων παραστατικών.


Ο Κος Παντελής Πολυχρονίδης, ταμίας του συλλόγου, αναφέρει: «Έψαχνα να βρω ένα πρόγραμμα να κάνω την δουλειά μου γρήγορα και απλά, αλλά κυρίως με ακρίβεια. Από την ημέρα που εγκαταστήσαμε το MyMANAGER, το ταμείο μας στο τέλος κάθε μήνα κλείνει με ακρίβεια ακόμη και στα δεκαδικά».


Παράλληλα, για την εύρυθμη λειτουργία του λογισμικού και τον ομαλό χειρισμό του από τους συνεργάτες του συλλόγου, τα στελέχη και το προσωπικό της Qualisys Software βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου παρέχοντας τις υπηρεσίες υποστήριξης.


Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Qualisys στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.qualisys.gr καθώς και στο τηλέφωνο 210 7647305.