Ο Μάρκος Καρύδης είναι ο νέος Head of Sales στη Sony Mobile στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ.


sony logo 2014Διευρυμένο ρόλο αποκτά ο Μάρκος Καρύδης στη Sony Mobile, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει τη θέση του Head of Sales για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Head of Customer Service στις ίδιες αγορές. Ο Μάρκος Καρύδης ανήκει στο δυναμικό της Sony Mobile από το 2006.


Ο Αντώνης Μπαρούνας, Vice President, Head of Customer Unit Mediterranean στη Sony Mobile Communications αναφέρει: «Το 2013 ήταν μία ακόμη σημαντική χρονιά για τη Sony Mobile στην Ελλάδα, η οποία έφερε την εταιρία στη δεύτερη θέση μεταξύ των κατασκευαστών smartphone. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το όραμα και τη στρατηγική μας, διατηρώντας την ελληνική αγορά στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Sony Mobile στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, καλωσορίζω τον Μάρκο Καρύδη ως Head of Sales της εταιρίας. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την επέκταση και την ενδυνάμωση του εγχώριου τμήματος πωλήσεων, έτσι ώστε αυτό να προσφέρει διευρυμένη υποστήριξη, τόσο στους συνεργάτες μας όσο και στον τελικό καταναλωτή».


Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση «Head of Sales» είναι μία νέα θέση που δημιουργήθηκε στην ελληνική αγορά, ενώ τα τμήματα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ αναμένεται να ενισχυθούν περεταίρω με δύο επιπλέον θέσεις Key Account Μanager και μία θέση Marketing Manager.