H Centric ενημερώνει για τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στο διοικητικό της συμβούλιο με αντικατάσταση της κ. Σαραντάκου.


CENTRIC_NEWΗ εταιρία CENTRIC Συμμετοχών Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 του Ν. 3340/2005 και του άρθρου 2 παρ. 2 (ε) της Απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 3/347/12.7.2005, ότι κατόπιν παραιτήσεως στις 5 Φεβρουαρίου 2014 του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κας Φωτεινής Σαραντάκου για προσωπικούς λόγους, το ΔΣ της Εταιρίας στη συνεδρίασή του της 7ης Φεβρουαρίου 2014 εξέλεξε την κα Μαρία Ασλανίδη του Θεολόγου σε αντικατάσταση της ως άνω παραιτηθείσας.


Η κα Ασλανίδη είναι πτυχιούχος λογιστικής και διάθετει πολύχρονη εμπειρία στις διαχείριση λογιστηρίων σε τεχνικές και εμπορικές εταιρίες.


Τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν όπως η συγκρότηση του ΔΣ παραμείνει κατά τα λοιπά ως είχε μέχρι σήμερα και ως εκ τούτου η σύνθεση και συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία λήγει στις 26/10/2014, έχει πλέον ως εξής:


– Κος Ροδόλφος Οντόνι του Φραγκίσκου, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
– Κος Ιωάννης Καποδίστριας του Γεωργίου, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
– Κα Καλυψώ Κοντογιάννη του Λεωνίδα, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
– Κος Εμμανουήλ Βλασερός του Προκοπίου, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
– Κος Γεώργιος Τσαγκλής του Πραξιτέλη ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
– Κα Μαρία Ασλανίδη του Θεολόγου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.