Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει τη νέα 80 cm (32”) P32LC12 οθόνη με format 32:9 που την καθιστά ιδανική για μικρές επιχειρήσεις με μικρούς χώρους.


toshiba small businessH P32LC12 δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν και να αναπαράγουν φωτογραφίες, video και μουσικό περιεχόμενο, χάρις το ενσωματωμένο media player, τον προγραμματιστή και την εσωτερική μνήμη.


Αναπαραγωγή εικόνας με μεγάλη ένταση
Η P32LC12’s 32:9 έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που πρέπει να επικοινωνούν ξεκάθαρα πληροφορίες, μηνύματα και διαφημίσεις, αλλά διαθέτουν περιορισμό χώρου. Η ανάλυση 1920 x 540 επιτρέπει την αναπαραγωγή εικόνας με ακρίβεια ενώ η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε portrait ή σε landscape, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές στους χώρους που χρησιμοποιείται. Η 900cd/m2 LED backlit οθόνη διευκολύνει τη συσκευή να ξεχωρίζει, τόσο σε συνθήκες υψηλού όσο και χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον το IPS LCD πάνελ προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, ώστε το περιεχόμενο να μπορεί να παρατηρηθεί από διάφορες θέσεις.


Σχεδιασμένη για εύκολη αναπαραγωγή περιεχομένου
Εκτός από τις πολύ καλές προδιαγραφές οθόνης, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τα 4GB εσωτερικής μνήμης της P32LC12, η οποία παρέχει επαρκή χωρητικότητα χωρίς την ανάγκη περιφερειακών συσκευών. Εναλλακτικά περιεχόμενο όπως φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να αναπαραχθεί μέσω HDMI®, DVI και θυρών BNC. Η προσθήκη ενός ολοκληρωμένου media player επιτρέπει εύκολο playback ενώ το εργαλείο προγραμματισμού επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προγραμματίσουν με ακρίβεια τον τρόπο που θέλουν να μεταδοθεί το περιεχόμενό τους. Υπάρχει επίσης 5W ηχείο που επιτρέπει κρυστάλλινη αναπαραγωγή ήχου ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον στο περιεχόμενο της τηλεόρασης.


Σχεδιασμένη με διάρκεια
Η P32LC12 έχει σχεδιαστεί ώστε να εγγυάται διάρκεια σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον. Η διάρκειά της υποστηρίζεται από οθόνη IPS LCD και έναν καινοτόμο μηχανισμό, που περιορίζει την εισροή σκόνης στο εσωτερικό της συσκευής και συνεπάγεται μακροχρόνια αντοχή. Το LED backlit πάνελ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, εξοικονομώντας χρήματα.


Η P32LC12 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2014.


Toshiba P32CL12:
Πάνελ: 1920 x 540 IPS LED backlit οθόνη
Φωτεινότητα: 900cd/m2 max
4GB εσωτερική μνήμη
Ενσωματωμένο media player και προγραμματιστής
Λιτός σχεδιασμός
Input terminal: USB, HDMI®, DVI-I, BNC
Media formats: WMV, MP4, JPEG, BMP, PNG, MP3, AAC
Audio out: 5W + 5W ηχεία
Μέγεθος οθόνης: 80 cm (32”)
Διαστάσεις επιφάνειας προβολής (H x V): 698.4 x 196.45mm