Η Arbor Networks Inc., ανακοίνωσε την προαγωγή του Matthew Moynahan στη θέση του Πρόεδρου της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον Colin Doherty.


arbor02Ο κ. Moynahan κατείχε τη θέση του Senior Vice President, Product Management & Corporate Development στην Arbor από το 2012.


Κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του, ο κ. Moynahan διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος τόσο σε δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα όσο και σε μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις. Πριν ενταχθεί στην Arbor Networks, ο κ. Moynahan διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Veracode, μιας εταιρείας με ηγετικό προφίλ στον τομέα της ασφάλειας εφαρμογών. Κατείχε επίσης τη θέση του αντιπροέδρου της Symantec αναλαμβάνοντας διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων consumer products και client & host (server) security.


«Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγηθώ αυτής της εξαιρετικής ομάδας. Το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της Arbor Networks είναι δυναμικό και συναρπαστικό. Αυτό όμως που κάνει αυτήν την εταιρεία ξεχωριστή είναι η κουλτούρα της», δήλωσε ο κ. Moynahan. «Η εταιρεία είναι καλά τοποθετημένη στην αγορά, όλοι είμαστε ενωμένοι γύρω από τη στρατηγική μας και αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες και στους συνεργάτες μας».


Ο κ. Doherty εντάχθηκε στην Arbor το 2007 ως Αντιπρόεδρος του τμήματος παγκόσμιων πωλήσεων ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατείχε τη θέση του Πρόεδρου . Η Arbor εισήλθε σε μια περίοδο πρωτοφανούς ανάπτυξης και επέκτασης υπό την ηγεσία του. Η εξαγορά της εταιρείας, το 2010, από την Danaher αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες στιγμές της συγκεκριμένης περιόδου. Η κορύφωση αυτής ήρθε με την διάθεση των υπηρεσιών Arbor CloudSM για προστασία από πολυεπίπεδες επιθέσεις DDoS καθώς και με την εξαγορά της Packetloop, επεκτείνοντας έτσι την παρουσία της Arbor στην αγορά της ασφάλειας από προηγμένες απειλές.


«Το 2013 ήταν μια χρονιά αλλαγών για την εταιρεία. Η Arbor πλέον παρέχει ένα ευρύ, ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών & προϊόντων παρακολούθησης δικτύου, ανίχνευσης και αντιμετώπισης απειλών καθώς και δυνατότητες ανάλυσης στοιχείων (forensics) που βοηθούν τους πελάτες να δουν, να καταλάβουν και να αντιμετωπίσουν τις πιο κρίσιμες προκλήσεις για την ασφάλειά τους», δήλωσε ο κ. Doherty. «Ο Matt έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της στρατηγικής μας και διαθέτει το σωστό συνδυασμό επιχειρηματικής, τεχνικής και διοικητικής εμπειρίας για να οδηγήσει την Arbor στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής της».


«Είμαι βέβαιος ότι το μείγμα εμπειρίας, ικανοτήτων και επιχειρηματικού πνεύματος του Matt θα φανεί πολύτιμο στην Arbor, καθώς κατέχουμε ηγετική θέση στην αναπτυσσόμενη αγορά της ασφάλειας από προηγμένες απειλές», δήλωσε ο Robert Piconi, Group Executive, Test & Measurement Communications Platform της Danaher. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Colin όχι μόνο γιατί ηγήθηκε με εξαιρετικό τρόπο της Arbor, αλλά και για την ακεραιότητα και σοβαρότητα που μετέφερε στην εταιρεία κάθε μέρα».