H Toshiba Europe GmbH ανακοινώνει την είσοδό της στην κατηγορία των business displays με τη συμμετοχή της στην Integrated Systems Europe στο Άμστερνταμ.


toshiba iseΕίναι η πρώτη φορά που η Toshiba συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση, όπου συμμετέχει όλος ο κλάδος AV και ηλεκτρονικών συστημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν την πλήρη γκάμα business λύσεων της Toshiba.


Toshiba σημαίνει business
Με τη φετινή ISE 2014 σηματοδοτείται η είσοδος της Toshiba Europe στην επαγγελματική αγορά AV. Έχοντας μια πλούσια προϊστορία στον κλάδο σε χώρες όπως η Ιαπωνία από τη δεκαετία του ‘90, η Toshiba έκανε την είσοδό της σε αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία και σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες μέσα στο 2014.


Συνδυάζοντας γνώση και τεχνολογία από την παρουσία της στην κατηγορία των consumer electronics, με επαγγελματικές λύσεις όπως η all day χρήση, η διευρυμένη εγγύηση και τα ειδικά προϊόντα για ξενοδοχεία, η Toshiba κάνει δυνατή είσοδο σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά. Η νέα κατηγορία θα λειτουργεί μέσω δικτύου διανομής, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Toshiba στην αγορά των business φορητών υπολογιστών.


Η Toshiba θα παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες διάφορων κλάδων όπως η εκπαίδευση, φιλοξενία, κλάδος υπηρεσιών υγείας, μεταφορές, λιανεμπόριο και ψυχαγωγία. Μεταξύ των προϊόντων περιλαμβάνονται επαγγελματικές οθόνες με 24/7 λειτουργία και OPS συνδεσιμότητα σχεδιασμένη για all-day διαφήμιση και μικρότερες τηλεοράσεις Ultra HD για ξενοδοχεία.


H καθιέρωση του Ultra HD, στην οποία η Toshiba έχει πρωταγωνιστήσει, και της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο αποτελούν φωτεινά παραδείγματα τεχνογνωσίας που μπορεί να αξιοποιηθεί και στο business κομμάτι, έχοντας τέσσερις φορές καλύτερη ανάλυση από το Full HD, το Ultra HD είναι ιδανικό για χρήση σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, το design και η αρχιτεκτονική. Επιπλέον η ενισχυμένη συνδεσιμότητα των τηλεοράσεων προσφέρει περισσότερη ευελιξία για χρήση σε επαγγελματικές εφαρμογές, είτε σχετικές με τη διανομή περιεχομένου είτε με τον έλεγχο διαφόρων οθονών από ένα κεντρικό σημείο.


Τι θα δούμε στην ISE 2014
Στο stand της Toshiba στην ISE 2014 (8-H240), οι επισκέπτες θα γνωρίσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και επαγγελματικών λύσεων. Παράλληλα θα παρουσιαστούν διάφορα concepts που αποτελούν ένα preview προϊόντων που θα υλοποιηθούν στο μέλλον.


Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν είναι συνοπτικά τα εξής:
Hospitality TVs – με ενσωματωμένο ‘Hotel mode’ και μέγεθος οθόνης μέχρι 102 cm (40”)
Signage TVs – ενσωματωμένη signage οθόνη με μέγεθος μέχρι 126 cm (50”)
Pro-signage Monitors – 24/7 λειτουργία διαθέσιμες σε μεγέθη μέχρι 178 cm (70”)
Smart Signage Management Systems – συνδεδεμένες λύσεις που ελέγχονται από ένα κεντρικό σημείο διαχείρισης
Ultra HD TVs – 4K ανάλυση οθόνης με μέγεθος μέχρι 213 cm (84”)
Touchscreen Bezels – 6 point optical με οθόνη αφής διαθέσιμα σε μέγεθος μέχρι 178 cm (70”)