Η Samsung Electronics παρουσίασε τις B2B λύσεις που διαθέτει, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης B2B στην Ευρώπη, την ISE.


samsung ise 2014Η εταιρεία προσφέρει λύσεις διαμορφωμένες για πλήθος επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής, γραφείων, αεροδρομίων και ξενοδοχείων. Με το μήνυμα ‘Integrate, Interact and Inspire’, η Samsung θα παρουσιάσει το όραμά της για το μέλλον των λύσεων στις επαγγελματικές οθόνες.


Η Samsung θα παρουσιάσει μία νέα έκδοση της πλατφόρμας ‘Samsung Smart Signage’, μιας ψηφιακής πλατφόρμας σήμανσης που προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε μια επιχείρηση. Η ψηφιακή πλατφόρμα της Samsung παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ISE 2013. Το 2014 έχει αναβαθμιστεί και ενσωματωθεί στις LFD οθόνες της Samsung. Η βελτιωμένη αυτή πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης που περιλαμβάνει το πρώτο στον κλάδο τετραπύρηνο system-on-chip (SoC), θα βοηθήσει τη Samsung να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά. Η Samsung έχει ως στόχο να εστιάσει στις ολοκληρωμένες λύσεις προβολής που προσφέρει στην αγορά ψηφιακής σήμανσης, η οποία αναμένεται να αυξηθεί κατά περισσότερο από 20% (σύνθετο ετήσιο ποσοστό αύξησης) μέχρι το 2017.


Η παρουσία της Samsung στην ISE περιλαμβάνει επίσης:
– Το μεγάλο multi-vision πύργο που συνδυάζει 54 από τις κορυφαίες παγκοσμίως οθόνες LFD (UD55D) με το πιο λεπτό πλαίσιο στον κόσμο (3,5mm)
– Οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν εικόνες προϊόντων που παρουσιάζονται σε μία LFD 95 ιντσών (ME95C) σε πραγματικό μέγεθος, κατά τη διάρκεια περιήγησης τους ανάμεσα σε διάφορα προϊόντα μέσα σε μία ‘virtual’ βιτρίνα. Οι παρευρισκόμενοι στην ISE θα μπορέσουν επίσης να δουν από κοντά πόσο εύκολο είναι να ανανεώσεις τις πληροφορίες στα μενού εστιατορίου, χρησιμοποιώντας τις λύσεις προβολής της Samsung Electronics.
– Σε ένα χώρο διαμορφωμένο στη μορφή δωματίου ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των καινοτόμων ξενοδοχειακών λύσεων με τηλεοπτικό περιεχόμενο που διαχειρίζονται οι ίδιοι οι επισκέπτες.
– Σε μία προσομοίωση αεροδρομίου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες πτήσεων, ενημερώσεις για τις καιρικές συνθήκες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο στις LFD της Samsung.
– Ένα πιο προηγμένο συνεδριακό περιβάλλον, στο οποίο ηλεκτρονικοί πίνακες ανακοινώσεων θα αντικαταστήσουν τους συμβατικούς προτζέκτορες και οθόνες. Το Samsung Magic IWB 3.0, που παρουσιάστηκε το Δεκέμβριο του 2013, δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερες από δύο LFD να χρησιμοποιούνται ως μία ενιαία μονάδα, παρέχοντας την ευκαιρία στους χρήστες να συνεργάζονται επιτυχώς, προβάλλοντας το ίδιο περιεχόμενο σε tablet και tablet PC.
– Ένα αποδοτικό περιβάλλον εργασίας, όπου οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να εργάζονται και να συμμετέχουν σε τηλεδιάσκεψη, χωρίζοντας την οθόνη UHD LFD σε 4 οθόνες HD επιπέδου.