Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει τη νέα σειρά L3 – μια σειρά κομψών τηλεοράσεων με τα πλεονεκτήματα των Smart TV.


toshiba l3 tvΣχεδιασμένες για χρήστες που αναζητούν διευρυμένες επιλογές περιεχομένου και συνδεσιμότητας από μια οικονομική αλλά έξυπνη LED TV, είναι το ιδανικό πρώτο βήμα για μια ενισχυμένη εμπειρία τηλεθέασης.


Η σειρά L3 είναι Full HD 1080p με έντονα χρώματα και ζωντανές εικόνες, ενώ η σειρά W3 είναι HD Ready. Οι καταναλωτές που θέλουν να παρακολουθούν DVD σε μια οικονομική συσκευή έχουν επίσης τη δική τους λύση, αφού το μοντέλο D3 διαθέτει ενσωματωμένο DVD player. Τα μεγέθη οθόνης για τα μοντέλα των σειρών L3, W3 και D3 ποικίλλουν από μέγεθος οθόνης 59 cm (24”) ‘εως 122 cm (48”) προσφέροντας επιλογές στους χρήστες σύμφωνα με τις ανάγκες τους.


Ο έξυπνος τρόπος για να παρακολουθείτε περιεχόμενο
Όλα τα μοντέλα της σειράς L3 διαθέτουν βασικές λειτουργίες Smart TV, που τις καθιστούν ιδανική δεύτερη συσκευή για το σπίτι και μια πολύ καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν να παρακολουθούν περιεχόμενο online μέσω της τηλεόρασής τους. Διατίθεται επίσης σειρά εφαρμογών για video on-demand ώστε οι χρήστες να παρακολουθούν τηλεόραση όπως θέλουν και με τρόπο που είναι κατάλληλος για εκείνους. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δουν βίντεο στο YouTube® και πρόσβαση σε πλήθος επιλογών ψυχαγωγίας, μουσικής και ειδησεογραφικών apps ανά πάσα στιγμή. Διατίθενται επίσης updates για τον καιρό στην οθόνη της σειράς L3.


Συγχρόνως παρέχεται internet browser, που επιτρέπει στους χρήστες να σερφάρουν στο διαδίκτυο απευθείας από την τηλεόρασή τους – δίνοντας τη δυνατότητα search, browse και bookmark αγαπημένων σελίδων.


Εύκολη πρόσβαση σε ποικιλία πολυμέσων
Το media player επιτρέπει την αναπαραγωγή φωτογραφιών, video και μουσικής από USB ή HDD– και εύκολη πρόσβαση σε κονσόλες παιχνιδιών, DVD και Blu-rayTM player, διαθέτοντας τρεις θύρες HDMI®1. Παράλληλα επιτρέπει streaming περιεχομένου από μια συσκευή που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο του σπιτιού κατευθείαν στην τηλεόραση L3 που βρίσκεται σε ένα άλλο δωμάτιο. Το ενσωματωμένο Wi-Fi®1 συνδυασμένο με την ελευθερία του home network σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν ταινίες και άλλα πολυμέσα στη μεγάλη οθόνη, χωρίς να πρέπει να μετακινηθεί το PC ή να συνδεθεί στην τηλεόραση.


Κομψός, λεπτός σχεδιασμός και καλές διασυνδέσεις
Η σειρά L3 αντανακλά όλο τον σχεδιασμό που χαρακτηρίζει τις τελευταίες σειρές τηλεοράσεων της Toshiba. Με μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό, αυτή η τηλεόραση είναι κομψή εξωτερικά και εσωτερικά. Διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό ή τιτάνιο1, η σειρά διαθέτει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας. Εκτός από τις θύρες HDMI® και USB, ένα PC input επιτρέπει στους χρήστες να μεταμορφώσουν την οθόνη της τηλεόρασής τους σε μεγαλύτερη οθόνη PC. Όλα τα μοντέλα προσφέρουν λύσεις multi-tuner2 για μεγαλύτερη γκάμα καναλιών, ενώ το Dolby® Digital Plus φέρνει ήχο υψηλής ευκρίνειας και καθαρότητας σε μουσική και διαλόγους.


Όλα τα μοντέλα προσφέρουν καλύτερες σκηνές δράσης, χάρις το AMR (Active Motion & Resolution) που είναι ιδανικό για αθλητικά προγράμματα, ταινίες και παιχνίδια που καθηλώνουν χάρις την οθόνη LED.


Οι σειρές L3, D3 και W3 της Toshiba θα είναι διαθέσιμες το πρώτο τρίμηνο του 2014.


Σειρά L3, W3 D3 της Toshiba:
– Λειτουργία Smart TV με open browser
– Συνδεσιμότητα: ενσωματωμένο Wi-Fi®, έως 3 x HDMI®, 1 x USB, 1x PC input, home network media playback
– Audio: Dolby® Digital Plus
– USB media playback
– Διαθέσιμες σε μαύρο, άσπρο και τιτάνιο
– Tuners: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, analogue2


Toshiba L3 TV:
– Full HD, 1920 x 1080p, LED οθόνη
– AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
– Διαθέσιμη σε 122 cm (48”) με LED Edge, 102 cm (40”), 80 cm (32”) διαθέσιμη με Direct LED.


Toshiba W3 TV:
– HD Ready, 1366 x 768, LED οθόνη
– AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
– Διαθέσιμη σε 80 cm (32”) Direct LED


Toshiba D3 TV:
– HD Ready, 1366 x 768, LED οθόνη
– Ενσωματωμένο DVD player
– AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
– Διαθέσιμη σε 59 cm (24”) με LED Edge και 80 cm (32”) με Direct LED