H Megasoft πραγματοποιεί σειρά ενημερώσεων στο Δίκτυό της για όλες τις αλλαγές και τα νέα φορολογικά δεδομένα.


Megasoft_LogoΗ Megasoft, στα πλαίσια της σωστής και έγκαιρης πάντα ενημέρωσης του Δικτύου της για όλες τις εξελίξεις στα φορολογικά δρώμενα, πραγματοποίησε στα γραφεία της στην Αθήνα δύο Ημερίδες ενημέρωσης για το Νέο Κ.Φ.Α.Σ. και το Νέο Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας αποκλειστικά και μόνο για τους συνεργάτες της.


Μετά από ένα κατακλυσμό εγκυκλίων και διευκρινιστικών και με τις νέες διατάξεις να ισχύουν ήδη από Ιανουαρίου, όλοι οι επαγγελματίες ήταν εμφανώς μπερδεμένοι για το τι τελικά ισχύει και πώς θα είναι σύννομοι με όλες αυτές τις αλλαγές.


H Megasoft φρόντισε να ενημερώσει τους συνεργάτες της για το τι ακριβώς ισχύει, πώς οι αλλαγές αυτές έχουν υλοποιηθεί στις εφαρμογές της και ήταν διαθέσιμες ήδη από την 1η ημέρα εφαρμογής των νέων διατάξεων και κάλυψε όλες τις απορίες των συνεργατών της, ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους πελάτες τους.


Η Megasoft δε σταματά ποτέ να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και διατηρεί πάντα έναν ανοιχτό δίαυλο ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συνεργάτες της για όλα τα θέματα που τους αφορούν.