Η Profile διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την ελβετική αγορά Private Banks και Independent Asset Managers.


profile logo 2012H ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Swissotel Metropole, στη Γενεύη.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πρόσφατη υλοποίηση λύσεων της εταιρείας σε γνωστή Ελβετική τράπεζα, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Dominique Habegger, Ηead of Institutional Asset Management της Pury Pictet Turrentini & Cie.


Η εκδήλωση έχει θέμα ”IT, Finance, Sustainability: how do these become a modern day reality for Private Bankers and IAMs?”. Στο πλαίσιο της, οργανώνεται για τους επαγγελματίες της χώρας μια δια-δραστική συζήτηση αναφορικά με την χρήση μοντέρνων εργαλείων και νέων τεχνολογιών όπως το mobile και web που προσφέρουν σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στις προσπάθειες τους για αύξηση της κερδοφορίας και γενικότερα στη λειτουργία του οργανισμού προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους καθώς και στο κοινωνικό σύνολο.


Ο κ. Habegger θα αναπτύξει το θέμα “Responsible Investments 2.0”. Με αφορμή τις εξελίξεις του κλάδου στη χώρα, και την προσήλωση των εταιρειών σε “ethical investments” και θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους η υιοθέτηση νέων πρακτικών συμβάλει στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επενδυτικών οργανισμών.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η PROFILE θα πραγματοποιήσει σύντομη αλλά ουσιαστική αναφορά σε πρόσφατη υλοποίηση των λύσεων για διαχείριση επενδύσεων του IMSplus βασισμένη σε τεχνολογίες mobile και Web όπως οι εφαρμογές IMSplus Mobility και IMSplus Web.


Επιπλέον, οι Private Banks και IAMs της ελβετικής αγοράς θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν τρόπους με τους οποίους οι νέες τεχνολογίες – συμπεριλαμβανομένων των mobile και web τεχνολογιών- μπορούν να συμβάλλουν στην βελτίωση των πελατειακών σχέσεων, στην αύξηση της παραγωγικότητας καθώς και στην εξοικονόμηση κόστους για τον οργανισμό, από τον Δρ. Μιχάλη Μπακούρη, COO της PROFILE. O κος Christian Marchand, Administrator στην εταιρεία PROFILE Software Suisse θα παρουσιάσει τα οφέλη των οργανισμών από την εφαρμογή του “Green IT Banking”.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να εξετάσουν μια νεωτεριστική προσέγγιση στη διαχείριση των εργασιών του asset management και private banking. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει Cocktail reception.