Το τρίτο μέρος της πιο δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών για PC θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, iPhone, iPod Touch και κινητά, στις 2 Ιουνίου 2009.

Sims3Η Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε σήμερα πως ο πολυαναμενόμενος τίτλος της πιο δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών για PC, το The SimsTM 3, θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, iPhone, iPod Touch και κινητά, το καλοκαίρι του 2009. Το The Sims 3 για PC αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων παγκοσμίως στις 2 Ιουνίου, 2009.


“Το The Sims 3 είναι ένα απίστευτο παιχνίδι που σας επιτρέπει να παίξετε με τη ζωή, να δημιουργήσετε τέχνη και να επιδείξετε τις δημιουργίες σας”, είπε ο Ben Bell, Εκτελεστικός Παραγωγός, του The Sims 3. “Στο παιχνίδι, οι παίκτες εμπνέονται από ατέλειωτες δημιουργικές δυνατότητες, όπως τα νέα χαρακτηριστικά και η διάρκεια ζωής τα οποία επιτρέπουν στους παίκτες να δημιουργήσουν Sims με αληθινή προσωπικότητα και πεπρωμένο. Οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να πάρουν τον Sim τους στην πόλη για να έρθουν σε επαφή με άλλους Sims του παιχνιδιού έχοντας τη δυνατότητα να συλλάβετε τη δράση σε βίντεο και να τα προβάλετε στους υπόλοιπους παίκτες online.” *

Η κυκλοφορία του Ιουνίου σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό περιεχόμενο του παιχνιδιού το οποίο δημιουργεί η ομάδα, μας δίνει δυνατότητα να αυξήσουμε την προσδοκία για το The Sims 3″, δήλωσε ο Russell Arons, Αντιπρόεδρος του Μάρκετινγκ της ΕΑ. “Το The Sims 3 θα είναι η μεγάλη υπερπαραγωγή του καλοκαιριού του 2009, καθώς κτίζουμε την επιτυχία της μεγαλύτερης σε πωλήσεις σειράς παιχνιδιών για PC όλων των εποχών, με σκοπό να ανεβάσουμε την προσδοκία τόσο των πιστών φίλων των Sims όσο και των νέων παικτών.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Sims 3, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα www.TheSims3.com. Το The Sims 3, δημιουργήθηκε από το The Sims Studio, θα είναι επίσης διαθέσιμο για Mac, iPhone, iPod Touch και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Για να κατεβάσετε υλικό σχετικό με το The Sims, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα www.info.ea.com.

* Απαιτείται η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. Δείτε στο πακέτο του παιχνιδιού για περισσότερες πληροφορίες.