Η τηλεόραση 78-ιντσών U8500 με κυρτή οθόνη UHD της Samsung, που είναι η τηλεόραση με την πιο κυρτή οθόνη στον κόσμο, με 4,200 radii για άψογη εμπειρία θέασης.


samsung uhdΗ Samsung συνεχίζει να ηγείται στον κλάδο τηλεοράσεων, όχι μόνο από πλευράς πωλήσεων, αλλά και από πλευράς τεχνολογίας, μιας και είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες κυρτές τηλεοράσεις UHD.


Η κυρτή τηλεόραση UHD U8500 της Samsung διαθέτει πιο ευρύ πεδίο θέασης, πανοραμική αίσθηση που κάνει την τηλεόραση να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη από όσο είναι και διαθέτει διπλάσια αναλογία αντίθεσης σε σχέση με μία επίπεδη τηλεόραση. Πάνω από όλα όμως, η κυρτή τηλεόραση UHD της Samsung έχει κυρτότητα 4,200 radii, που την καθιστά την πιο κυρτή τηλεόραση στον κόσμο, και δημιουργεί την τέλεια εμπειρία θέασης. Επιπλέον, οι θεατές μπορούν να έχουν αίσθηση 3D χωρίς τα ειδικά γυαλιά λόγω της νέας λειτουργίας Auto Depth Enhancer.


Η εμπειρία θέασης Samsung UHD βελτιώνεται περαιτέρω μέσω νέων αποκλειστικών τεχνολογιών που παρέχουν απίστευτο βάθος εικόνας, λεπτομέρεια και χρώμα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας PurColorTM που παρουσιάζει τις αποχρώσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, αλλά και τη διαδικασία αναβάθμισης σε UHD που μετατρέπει το περιεχόμενο HD και Full HD σε σχεδόν UHD ποιότητα.


Έρευνα δείχνει ότι η πλειοψηφία των δυνητικών αγοραστών τηλεοράσεων ανησυχεί ότι μπορεί να πραγματοποιήσουν την αγορά τους σε λάθος στιγμή – δηλαδή λίγο πριν μια νέα τεχνολογία γίνει διαθέσιμη. Η Samsung απέδειξε ότι εξακολουθεί να είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικά διαχρονικές τηλεοράσεις, λανσάροντας το πρώτο «evolution kit» της για τις τηλεοράσεις UHD. Το «evolution kit» – διαθέσιμο τόσο για επιλεγμένες HD όσο και για όλες τις UHD τηλεοράσεις – εξασφαλίζει ότι η τηλεόραση λειτουργεί με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές και την τελευταία τεχνολογία.


Οι τηλεοράσεις της Samsung μάλιστα, γίνονται ολοένα και πιο «έξυπνες», με τη νέα λειτουργία Multi-Link που φέρνει την πολυχρηστικότητα στη μεγάλη οθόνη, καθώς και με το νέο Smart Hub. Η απόδοση των «έξυπνων τηλεοράσεων» εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή QuadCore Plus, που διπλασιάζει την ταχύτητα σε σχέση με την προκάτοχο της.


Τέλος, η εταιρεία καλωσορίζει τη νέα προσθήκη στην οικογένεια ασύρματων ηχοσυστημάτων, το M7, που επιτρέπει στους ακροατές να απολαύσουν μουσική χωρίς καλώδια οπουδήποτε στο σπίτι τους, από οποιαδήποτε πηγή ήχου.