Η Διοίκηση της F.G. Europe A.E. του Ομίλου Φειδάκη, αποφάσισε την δωρεάν διάθεση και εγκατάσταση 1.000 κλιματιστικών μηχανημάτων 9.000 και 12.000 ΒΤU.


FG_EuropeΤα κλιματιστικά αυτά προήλθαν από τη γκάμα των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται (Fujitsu, General, Fuji, Midea, Dynamic), σε αντίστοιχους δικαιούχους, οι οποίοι προέκυψαν βάσει κληρώσεως μεταξύ των συμμετεχόντων.


Το πρωταρχικό κριτήριο σύμφωνα με το οποίο, επιλέχθηκαν τα 1.000 νοικοκυριά, ήταν η ένταξή τους στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της Δ.Ε.Η., γεγονός που αποδείχθηκε από τους δικαιούχους με την επίδειξη φωτοαντιγράφου πρόσφατου λογαριασμού της Δ.Ε.Η. Αξίζει να σημειωθεί ότι για κάθε παροχή της Δ.Ε.Η., δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση είχε μόνο ένας καταναλωτής. Ένα δεύτερο κριτήριο ήταν να μην υπάρχει άλλο εγκατεστημένο κλιματιστικό στο χώρο, ενώ βασικό ρόλο έπαιξαν και τα τ.μ του σπιτιού. Στη συνέχεια οι αιτούντες συμπλήρωσαν μέχρι τις 12/1/2014, την ειδική φόρμα συμμετοχής που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας με τα ατομικά τους στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κύριας κατοικίας, αριθμός παροχής της Δ.Ε.Η, κλπ.


Η FG Europe ανέλαβε την δωρεάν εγκατάσταση των κλιματιστικών σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Μέχρι στιγμής έχουν εγκατασταθεί αρκετά κλιματιστικά από συνεργεία και συνεργαζόμενους τεχνικούς της εταιρείας, ενώ έπεται συνέχεια.


Πέραν των 1.000 δικαιούχων, κληρώθηκαν και 100 αναπληρωματικοί για την κάλυψη των περιπτώσεων που κάποιοι συμμετείχαν στην κλήρωση χωρίς να δικαιούνται βάσει των ως άνω προϋποθέσεων. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και η ηλεκτρονική κλήρωση, που έγινε την Τρίτη 14/1/2014, ήταν υπό την εποπτεία της Συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Μαρίας Παν.Τσαγγάρη. Η λίστα με τα ονοματεπώνυμα των κληρωθέντων δικαιούχων και των αναπληρωματικών, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.
http://www.fgeurope.gr/images/news/draw-win-results.pdf


Η παραδειγματική προσφορά της FG Europe, παρόλο το μεγάλο κόστος που επωμίστηκε, προσέφερε μεγάλη ανακούφιση σε 1.000 νοικοκυριά δεδομένου των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης, περίπου το 36% των δικαιούχων προέρχεται από την Αττική, το 15,5% από την Θεσσαλονίκη, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των κληρώσεων, περίπου το 42%, προήλθε από τις περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.


Σχετικά με την διαδικασία παράδοσης των συσκευών, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα, από σταθερά στο 800 100 5483 χωρίς χρέωση και από κινητά στο 210 95 87 380.