Ένα συναρπαστικό τουρνουά PES League έφερε πάλι στο προσκήνιο τον Αναστάσιο ‘akis_333’ Παππά, τον κατά κοινή ομολογία “καλύτερο παίκτη της Ελλάδος”.


akis pes leagueΆλλοι παίκτες έρχονται για τη δόξα και άλλοι για τα χρηματικά έπαθλα (Το PES League έχει ήδη μοιράσει 7.000€ φέτος και θα μοιράσει άλλα 7.000€ μέχρι το τέλος της σεζόν). Στο πρώτο επίσημο τουρνουά, το Loux Cola Pro Series 2014 Αθήνα 1 που έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2014 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι οι νικητές ήταν οι εξής:


1ος Αναστάσιος ‘akis_333’ Παππάς
2ος Σωτήρης ‘cloudsot0s’ Βήχος
3ος Κώστας ‘slider21’ Λυκούδης


Και οι τρείς παίκτες είναι αθηναίοι και έχουν και οι τρεις ήδη κάνει καλή αγωνιστική πορεία φέτος. Οι παίκτες εκτός από τα χρηματικά έπαθλα κέρδισαν και θέσεις στο PES League ranking το οποίο καθορίζει ποιοι θα είναι οι 32 καλύτεροι παίκτες που θα προκριθούν στους Ελληνικούς τελικούς, θα διεκδικήσουν τα 2.000€ και 2 θέσεις για τους Παγκόσμιους τελικούς.


Το ranking όπως είναι τώρα μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.pes-league.gr/halloffame/


Ο akis_333 επιστρέφει δυναμικά στο PES League και δηλώνει ήδη έτοιμος να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου και οι ικανότητες και η τακτική του είναι ασύγκριτες.


Μπορείτε να δείτε τον τελικό αγώνα με περιγραφή από τον Djibriliant εδώ: http://youtu.be/EasaaSiq7U0
Απορίες και λεπτομέρειες εδώ: www.facebook.com/pesleague