Η Entersoft A.E. ανακοινώνει ότι υπεγράφη η εξαγορά του 100% της εταιρείας Alpha Software Solutions, σε υλοποίηση της σχετικής έγκρισης του Δ.Σ. της εταιρείας.


entersoft logoΤο συνολικό συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 406.000 ευρώ. Το αρχικό εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 35.000 ευρώ ενώ τα ίδια κεφάλαια ξεπερνούσαν τα 140.000 ευρώ στις 30/11/13. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας υπερδωδεκάμηνης χρήσης με λήξη την 31/12/2014, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει ήδη κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 700.000 ευρώ με κέρδη προ φόρων που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ.


Η Alpha Software Solutions, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην πώληση συστημάτων λογισμικού και υπηρεσιών για επιχειρήσεις και αποτελούσε το μεγαλύτερο μεταπωλητή προϊόντων της Entersoft με έδρα στη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα. Διαθέτει περί τα 20 εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο του λογισμικού και ευρύ πελατολόγιο εκατοντάδων εταιρειών. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται εταιρείες όπως ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ A.E., ΙΑΝΟΣ Α.Ε., ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΛΑΣ Α.Ε., ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ A.E., EXPRESS PUBLISHING Α.Ε., DORAL Α.Ε., ΒΙΑΚΑΡ Α.Ε., ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Α.Ε., ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ καθώς και περισσότερες από 400 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Με αυτή την εξαγορά η Entersoft ενισχύει σημαντικά τις υπηρεσίες της προς πελάτες και συνεργάτες και το πελατολόγιό της. Επίσης αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ανάπτυξη των εσόδων της εταιρείας κατά το τρέχον οικονομικό έτος 2014.