Tον Δεκέμβριο του 2013 η επισκεψιμότητά του σημείωσε νέο ρεκόρ, με περισσότερα από 1.500.000 pageviews και πάνω από 800.000 unique pageviews.


ant1 web tvΤο WebTV Plus του ΑΝΤ1 διαθέτει πρόγραμμα πέρα από τα καθιερωμένα, χαρίζει γέλιο, δίνει επιλογές, είναι καινοτόμο, έχει χιούμορ! Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία του, δεν περιορίζεται μόνο στις λέξεις, αλλά μεταφράζεται και σε αριθμούς… ρεκόρ!


Το 2013 έκλεισε για το WEBTV Plus του ΑΝΤ1 με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2013 η επισκεψιμότητά του σημείωσε νέο ρεκόρ, με περισσότερα από 1.500.000 pageviews και πάνω από 800.000 unique pageviews!


Το WEBTV Plus του ΑΝΤ1 έχει μπει δυναμικά στον χώρο του Comedy. Με τέσσερις ultra fresh εκπομπές: «ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ» και «Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗ» με τον πληθωρικό Φάνη Λαμπρόπουλο, «ΖΗΤΑ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΣ» με την Άννα Μαρία Βέλλη και «WC DIARIES» με την Αντιγόνη Βιντιάδη. Οι εκπομπές αυτές ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή με τον ανατρεπτικό τους χαρακτήρα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού και απέκτησαν χιλιάδες fans, κερδίζοντας τον Δεκέμβριο του 2013 περισσότερα από 630.000 pageviews!


Αξίζει να σημειωθεί πως η Νο1 εκπομπή του ΑΝΤ1 WEBTV Plus από πλευράς pageviews ήταν το «ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, η οποία από μόνη της ξεπέρασε τα 350.000 pageviews τον Δεκέμβριο!


Επίσης, η απόλυτη high-tech εκπομπή, «NeXt Player», με τον Κωνσταντίνο Κουτσούμπα που παρουσιάζει καθημερινά όλα τα game & gadget reviews, καθώς και τα πιο hot παιχνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά, αποδείχτηκε ένας δυνατός… “παίκτης” με τα pageviews να ξεπερνούν τις 200.000 από την αρχή της εκπομπής!


Εξίσου επιτυχημένες είναι και οι teen series του ΑΝΤ1 WEBTV Plus: «STICK AROUND», «HOLLYWOOD IS LIKE HIGHSCHOOL WITH MONEY», «FIRST DAY» και «THE CUT», που αποκτούν συστηματικά όλο και μεγαλύτερο κοινό. Μόνο για τον μήνα Δεκέμβριο, τα pageviews ήταν περισσότερα από 400.000!