Πρόκειται για την COOLPIX S3600, που χαρίζει ευκρίνεια λήψεων, την COOLPIX S6700 με υψηλό zoom και την εξαιρετικά απλή COOLPIX S2800.


S3600_BL_front34r_lo_wΗ Nikon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων compact φωτογραφικών μηχανών στη σειρά COOLPIX, συμπεριλαμβανομένης της πολύχρωμης σειράς COOLPIX S3600 με οπτικό zoom 8x και 20 megapixel. Επίσης ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της COOLPIX S6700 με 20 megapixel, υψηλό οπτικό zoom 10x και VR (απόσβεση κραδασμών) μετατόπισης φακού και της COOLPIX S2800, μιας φωτογραφικής μηχανής που μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, με αισθητήρα εικόνας 20 megapixel και οπτικό zoom 5x για να σας χαρίζει εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες με το άγγιγμα ενός κουμπιού.


Nikon COOLPIX S3600
Γίνετε ένας φωτογράφος με στιλ που θα πετυχαίνει πάντα ευκρινείς λήψεις
Σχεδιασμένη για όσους αναζητούν μια διακριτική φωτογραφική μηχανή που θα ταιριάζει στο lifestyle τους, η COOLPIX S3600 είναι μια στιλάτη compact φωτογραφική μηχανή με τα 20 megapixel της να χωράνε σε ένα λεπτό σώμα, πλούσιο σε λειτουργίες, καθιστώντας την μια μηχανή-πασπαρτού που θα χαρίζει μοναδικές λήψεις κάθε φορά.


Το οπτικό zoom 8x (25-200 mm) με Dynamic Fine Zoom* έως 16x σάς βοηθάει να πλησιάζετε πιο κοντά στη δράση, ενώ το πλούσιο μενού επεξεργασίας σάς παρέχει πρόσθετα διασκεδαστικά εφέ ή τη δυνατότητα της Ιδιαίτερης επεξεργασίας για όμορφο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες πορτραίτου. Ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής σάς απαλλάσσει από τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων, για να μπορείτε να επικεντρώνεστε στο καδράρισμα εξαιρετικών πλάνων, ενώ το VR μετατόπισης φακού αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για ευκρινέστερες φωτογραφίες.


Το κομψό σώμα που έχει τελειοποιηθεί με φινίρισμα υψηλής ποιότητας κυκλοφορεί σε έξι μοντέρνα χρώματα, ενώ το στρογγυλεμένο design διασφαλίζει το άνετο κράτημα της φωτογραφικής μηχανής στα χέρια σας.


Ο αισθητήρας εικόνας CCD των 20 megapixel σάς χαρίζει ευκρινείς εικόνες με καθαρές λεπτομέρειες, γεγονός που τον κάνει ιδανικό για μεγεθύνσεις φωτογραφιών ή πόστερ, ενώ το πλήρες μενού επεξεργασίας σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε έως 32 διαφορετικούς τύπους γρήγορου εφέ αμέσως μετά τη λήψη, με μια απλή διαδικασία τριών βημάτων. Σε αυτήν τη φωτογραφική μηχανή το στιλ συναντά την πρακτικότητα καθώς διαθέτει ένα εξειδικευμένο κουμπί εγγραφής video που σας επιτρέπει να καταγράφετε τους φίλους και την οικογένειά σας εν δράσει με ένα μόνο κλικ.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων στη Nikon Europe, σχολιάζει: «Η COOLPIX S3600 διαθέτει ευχάριστες, καινοτόμες λειτουργίες, όπως το Σύστημα έξυπνου πορτραίτου, η Διόρθωση κοκκινίσματος ματιών, καθώς και η προηγμένη Ιδιαίτερη επεξεργασία, που σας επιτρέπει να επιλέγετε ανάμεσα σε 12 διαφορετικά εφέ, συμπεριλαμβανομένου του εφέ Λεύκανσης δοντιών. Το κομψό της design και ο φακός με επεκτάσιμο zoom και απόσβεση κραδασμών την κάνουν ιδανική για το κάθε lifestyle, σαν μια νέα πιστή φίλη».


Η COOLPIX S3600 θα κυκλοφορήσει σε έξι μοντέρνα χρώματα: μπλε, κόκκινο, μαύρο, ασημί, ροζ και ροζ με σχέδια.


Nikon COOLPIX S6700 – Πλησιάστε πιο κοντά στο glamour
S6700_RD_front34r_lo_wΣχεδιασμένη για τους ένθερμους οπαδούς της φωτογραφίας που αναζητούν μια φωτογραφική μηχανή υψηλού zoom με εξαιρετική απόδοση και λεπτό, ελαφρύ σώμα, η COOLPIX S6700 προσφέρει όμορφες φωτογραφίες χωρίς καμία δυσκολία. Το οπτικό της zoom 10x μπορεί να επεκταθεί έως το Dynamic Fine Zoom* 20x για να είστε πανέτοιμοι ακόμη και για τις πιο αυθόρμητες στιγμές.


Το VR (απόσβεση κραδασμών) μετατόπισης φακού διατηρεί τη φωτογραφική μηχανή σε σταθερή θέση για καθαρές λήψεις ακόμη και σε πλήρες zoom, ενώ ο αισθητήρας εικόνας CCD 20 megapixel προσφέρει λεπτομερείς φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Ζουμάρετε στη δράση όταν βιντεοσκοπείτε σε HD και καδράρετε τις ταινίες σας με ευκολία στη μεγάλη οθόνη LCD 7,5 cm/3 in. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα έχουν πάντα εκπληκτική εμφάνιση στις φωτογραφίες σας χάρη στην προηγμένη Ιδιαίτερη επεξεργασία, έτοιμη να απαλύνει τους τόνους του δέρματος ή ακόμη και να προσθέσει λίγο make-up. Τα 32 γρήγορα εφέ, από τον Εξαιρετικά έντονο κορεσμό χρωμάτων έως την Έντονη φωτεινότητα και τα εφέ Ζωγραφιάς, θα κάνουν όλες σας τις φωτογραφίες να μοιάζουν με έργα τέχνης.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Με την COOLPIX S6700 μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι αναμνήσεις σας θα έχουν πάντα την τέλεια εικόνα. Οι λειτουργίες, όπως η AF (αυτόματη εστίαση) εύρεσης στόχου, αναγνωρίζουν αυτόματα και εστιάζουν στο βασικό σας θέμα για να μπορείτε να επικεντρώνεστε στα πλάνα που καδράρετε με τις εκπληκτικές δυνατότητες zoom της φωτογραφικής σας μηχανής. Η μεγάλη οθόνη LCD καθιστά την παρακολούθηση των ευκρινών video HD ή την επεξεργασία των φωτογραφιών σας με τις εντυπωσιακές επιλογές επεξεργασίας πραγματική απόλαυση».


Η COOLPIX S6700 θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.


Nikon COOLPIX S2800 – Για να αποτυπώνετε τη ζωή όπως είναι στην πραγματικότητα
Η απλότητα και το στιλ συνυπάρχουν αρμονικά στην COOLPIX S2800 20 megapixel, καθιστώντας τη δημιουργία τέλειων φωτογραφιών απολαυστική διαδικασία. Η COOLPIX S2800 είναι μια λεπτή φωτογραφική μηχανή που μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε και διαθέτει ευρυγώνιο φακό οπτικού zoom 5x, ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε στην καρδιά της δράσης. Ο επιβλητικός αισθητήρας εικόνας CCD 20 megapixel σάς χαρίζει έξοχη λεπτομέρεια εικόνων, ιδανικών για μεγέθυνση φωτογραφιών ή πόστερ, ενώ μπορείτε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας με μια σειρά εφέ φίλτρου εντός της φωτογραφικής μηχανής που διατίθενται στη λειτουργία αναπαραγωγής, περιλαμβανομένων των 32 γρήγορων εφέ, όπως είναι το Χρώμα επιλογής.


Η COOLPIX S2800 θα κυκλοφορήσει σε έξι έντονα χρώματα ενώ το λεπτό της σώμα (λεπτότερο από 20 mm) χωράει άνετα στην παλάμη και την τσέπη σας. Χάρη στο Σύστημα έξυπνου πορτραίτου, το οποίο σας προειδοποιεί πότε τα θέματα χαμογελούν ή ανοιγοκλείνουν τα μάτια, μπορείτε να τραβάτε τους φίλους και την οικογένειά σας στα καλύτερά τους, ενώ η Ιδιαίτερη επεξεργασία σάς επιτρέπει να ασπρίσετε τα δόντια στις φωτογραφίες και να προσθέσετε ένα εφέ του make-up. Ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής βελτιστοποιεί όλες τις ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Εσείς πρέπει μόνο να πατήσετε το κουμπί.


Κάντε τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας αστέρες του video χάρη στη δυνατότητα εγγραφής video HD (720p), με εύκολες λήψεις και αναπαραγωγή στη μεγάλη οθόνη LCD 6,7 cm/2,7 in. Χάρη στη δυνατότητα βιντεοσκόπησης με το πάτημα ενός κουμπιού, δεν θα χάνετε ποτέ εκείνη την αξέχαστη στιγμή: το παιδί σας να σβήνει τα κεριά των γενεθλίων του ή τον ενθουσιασμό του κατοικίδιού σας όταν γυρίζετε στο σπίτι.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Μικρή, στιλάτη και σχεδιασμένη να χωρά στην παλάμη σας αλλά και στο lifestyle σας, η COOLPIX S2800 απλοποιεί τη διαδικασία λήψης εξαιρετικών φωτογραφιών και εντυπωσιακών video. Χάρη στον ευρυγώνιο φακό NIKKOR με οπτικό zoom 5x, οι λήψεις ομαδικών φωτογραφιών και πορτραίτων είναι εκπληκτικά απλή διαδικασία, ενώ οι πλούσιες επιλογές επεξεργασίας καθιστούν τη χαριτωμένη αυτή φωτογραφική μηχανή ιδανικό κράμα στιλ και απλότητας».


Η COOLPIX S2800 θα κυκλοφορήσει σε έξι χρώματα: ασημί, μαύρο, κόκκινο, ροζ, μωβ και μωβ με σχέδια.