Το νέο 3G version business Tablet της CASIO που βασίζεται στο concept “Smart and Tough” είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από την ΕΛΜΗ SYSTEMS.


casio tabletΤο νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στην σειρά V-T500 των business Tablet της CASIO με μοναδικά χαρακτηριστικά για επαγγελματική χρήση. Επιπλέον είναι ανθεκτικό στις πτώσεις και στις εξωτερικές επιδράσεις το εύρωστο Tablet PC υπόσχεται αδιάλειπτη λειτουργία και συνεχή διαθεσιμότητα διαθέτοντας intelligent energy management, ασύρματη φόρτιση και δυνατότητα αντικατάστασης μπαταριών.


Με λειτουργικό σύστημα πλατφόρμας AndroidTM 4.0.3, η τεχνολογία NFC εγγυάται βέλτιστη ασφάλεια για τα ευαίσθητα δεδομένα.


Το νέα επαγγελματικά tablet V-T500 της CASIO συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά βιομηχανικού σχεδιασμού και τις τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας των ήδη δοκιμασμένων σειρών handheld της Casio με πολλαπλές καινοτόμες δυνατότητες που αναπτύσσονται για χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον.


Συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των νέων tablet της Casio αποτελούν το κλειδί για ευρεία χρήση σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ενσωματωμένη δυνατότητα ανάγνωσης/εγγραφής για κάρτες NFC μπορεί να εφαρμοστεί στις διαδικασίες ασφαλούς επιβεβαίωσης γνησιότητας (authentication) και για την αποτροπή παράνομης πρόσβασης. Η κλοπή αποτρέπεται με την ενεργοποίηση αισθητήρα κίνησης σε συνδυασμό με τον πομπό δυνατού ήχου. Η έννοια της ασφάλειας ολοκληρώνεται με μία υποδοχή κάρτας SAM η οποία εγγυάται κρυπτογράφηση των ευαίσθητων δεδομένων.