Η Vivitek αποτελεί κορυφαία εταιρεία βραβευμένων μηχανημάτων ψηφιακής προβολής και συσκευών απεικόνισης, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.


vivitekΉταν η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που ανακοίνωσε πλήρως high definition LED προβολέα για χρήση home cinema και ήταν ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες που εισήγαγε full HD προβολείς στην μαζική consumer αγορά μαζί με τους ψηφιακούς προβολείς 3D που περιελάμβαναν DLP link ® από την Texas Instruments.


Η εταιρεία παρέχει μία μεγάλη ποικιλία από προβολικά συστήματα κατάλληλα για διαφορετικές εφαρμογές όπως για χρήση home cinema, για χρήση στο χώρο της εκπαίδευσης, για μεγάλους χώρους συναθροίσεων και για χρήση παρουσιάσεων data.


Όλοι οι προβολείς της εταιρείας Vivitek έχουν έναν οικολογικό σχεδιασμό, όπως συγκόλληση χωρίς μόλυβδο, έξυπνα συστήματα ψύξης και συστήματα ισχύος υψηλής απόδοσης, όλα κατασκευασμένα σε «πράσινα» εργοστάσια.


Η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στους διασημότερους κατασκευαστές προβολικών συστημάτων στον κόσμο, με έδρα την Ταϊβάν και διανέμει προϊόντα βασισμένα σε πάνω από δέκα ετών σχεδιαστική και κατασκευαστική εμπειρία.