Όταν ο ξεχωριστός σχεδιασμός συνδυάζεται με εξαιρετικής ποιότητας ήχο, δημιουργούνται τα νέα ασύρματα ηχεία και συστήματα ήχου από τη Sony.


X9_X7_W__X5_R__X7CD_W__GroupShot-1200Απολαύστε εύκολα και ευχάριστα μουσική, όπου κι αν βρίσκεστε με τα νέα ασύρματα ηχεία και συστήματα ήχου. Με πολλές επιλογές ασύρματης σύνδεσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μουσική σας, όπου και αν την έχετε αποθηκεύσει και στη συνέχεια να απολαύσετε την όμορφη ακουστική των νέων μοντέλων, που διαθέτουν έναν καινούργιο, εντυπωσιακό σχεδιασμό.


Τα νέα ασύρματα ηχεία και τα συστήματα ήχου αποδίδουν πολύ ισχυρό ήχο, και γίνονται το κεντρικό σημείο κάθε χώρου. Αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Sony Music και προσφέρουν ισορροπημένη αντιστάθμιση και πλούσιο ήχο, αντανακλώντας τις σύγχρονες τάσεις της μουσικής. Οι μουσικές με πλούσια μπάσα ζωντανεύουν μέσω του subwoofer που υπάρχει μέσα στο πρώτης ποιότητας σύστημα ήχου 2,1 καναλιών, ενώ παράλληλα διατηρείται η ισορροπία τόνου για μια πραγματικά ακριβή, υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου. Η εξαιρετική ασύρματη ακρόαση υποστηρίζεται από το aptX – ειδικά για ήχο Bluetooth®, μία τεχνολογία, η οποία αποδίδει ήχο ποιότητας συσκευών αναπαραγωγής CD και ενσύρματων ηχείων.


Τα νέα αυτά συστήματα σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν με τη σύγχρονη ψηφιακή ζωή και να σας προσφέρουν μουσική απόλαυση με πολλές επιλογές στη συνδεσιμότητα και το streaming. Εάν έχετε ένα smartphone ή ένα tablet με ενεργοποιημένο NFC, απλώς αγγίξτε το επάνω μέρος της κύριας μονάδας για να απολαύσετε ακρόαση με ένα άγγιγμα. Η σύνδεση Bluetooth® γίνεται αυτόματα και η μουσική από το smartphone ή το tablet σας θα γεμίσει το χώρο. Το απλό, ασύρματο streaming μουσικής υποστηρίζεται μέσω ενσωματωμένου WiFi και Bluetooth®. Είναι εύκολο να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming μουσικής όπως τις Music Unlimited Spotify και TuneIn Radio απευθείας, χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή. Με την εφαρμογή SongPalTM χειρίζεστε εύκολα τις συμβατές συσκευές ήχου Sony και με το AirPlay μπορείτε εύκολα να απολαμβάνετε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο iPad ή το iPhone σας. Τα νέα ασύρματα ηχεία και συστήματα ήχου διαθέτουν είσοδο ήχου και έως δυο θύρες USB, για να μπορείτε να αναπαράγετε απευθείας μουσική ή να συνδέεστε με laptop, τηλέφωνο και άλλα.


Ασύρματο σύστημα ηχείων SRS-X9
Το κορυφαίο ασύρματο σύστημα ηχείων, το μοντέλο WiFi SRS-X9 με εξαιρετικό ήχο, αποδίδει εξαιρετικό ήχο υψηλής ανάλυσης. Το προηγμένο χαρακτηριστικό Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) της Sony ραφινάρει και αποκαθιστά το ηχητικό σήμα, επαναδημιουργώντας την πολύ διακριτική αρμονική υψηλής συχνότητας, που έχει χαθεί στα ιδιαιτέρως συμπιεσμένα αρχεία MP3 και AAC. Με το χαρακτηριστικό DSEE HX θα απολαμβάνετε ήχο υψηλής ανάλυσης με πολλές λεπτομέρειες, όπως ακριβώς θα ήθελε και ο καλλιτέχνης που τον δημιούργησε. Χάρη στο subwoofer με λειτουργία bi-amped και τους διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές, το σύστημα 2,1 καναλιών πρώτης ποιότητας αποδίδει ισχυρό ήχο πλήρους εύρους με καλή ισορροπία τόνου και πλούσια, ακριβή μπάσα. Τα οκτώ κανάλια του ενισχυτή ήχου S-Master HXTM χαρίζουν μια εντυπωσιακή ισχύ 154W και σε συνδυασμό με την μοναδική τεχνολογία Clear Audio+TM, της Sony, που βελτιώνει τα μπάσα, προσφέρουν ρεαλιστικούς και πλούσιους μεσαίους τόνους.


Ασύρματο σύστημα ηχείων SRS-X7
Παρόλο που είναι πιο μικρό από το SRS-X9, το SRS-X7 γεμίζει το χώρο σας με συνολική ισχύ 32W, ενώ τραβάει και αυτό τα βλέμματα, χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό του. Πρόκειται για ένα ασύρματο ηχείο υψηλής ποιότητας με WiFi και Bluetooth®, το οποίο μοιράζεται πολλά από τα χαρακτηριστικά ήχου του μεγάλου του «αδερφού», συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας aptX codec, του συστήματος βελτίωσης ήχου DSEE, της τεχνολογίας Clear audio+ και του ψηφιακού ενισχυτή S-Master. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει μέχρι και έξι ώρες αναπαραγωγής, με άλλα λόγια η μουσική θα σας ακολουθεί παντού.


Ασύρματο σύστημα ηχείων SRS-X5
Το SRS-X5, ένα φορητό ηχείο με Bluetooth®, είναι ιδανικό για ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Διαθέτει μία ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια αναπαραγωγής μέχρι οκτώ ώρες, για να σας συντροφεύει όπου πάτε. Το SRS-X5 παρέχει 20W ισχυρού ήχου με καλή ισορροπία τόνου και ισχυρά μπάσα. Όπως σε όλη τη νέα σειρά ασύρματων ηχείων και συστημάτων ήχου, η υψηλή ποιότητα ήχου για ασύρματο streaming ήχου διασφαλίζεται χάρη σε διαφορετικές τεχνολογίες, όπως το aptX codec, το Clear Audio+ και τον ενισχυτή S-Master Digital, που αποδίδουν όμορφα ραφιναρισμένους ήχους. Η σύνδεση με Bluetooth® διευκολύνει το ασύρματο streaming μουσικής, ενώ, για ακόμα περισσότερη ευκολία, το SRS-X5 διαθέτει ένα ενσωματωμένο hands-free ηχείο-τηλέφωνο, ώστε να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας όταν μιλάτε.


Μπορείτε να τα μεταφέρετε όπου θέλετε με μεγάλη ευκολία, χάρη στη νέα, ειδικά σχεδιασμένη θήκη. Η σκληρή θήκη για το SRS-X5 (η οποία, επίσης, διατίθεται για το μοντέλο SRS-X7) διπλώνει και ταιριάζει με τον εξαιρετικό σχεδιασμό των ηχείων και τα προστατεύει από χτυπήματα και γδαρσίματα.


Ασύρματα συστήματα ήχου CMT-X5CD και CMT-X7CD, «όλα σε ένα», με ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD και ραδιόφωνο
Το πολύ μικρό –«όλα σε ένα» – ασύρματο σύστημα ήχου είναι ένα στερεοφωνικό συστατικό που προσφέρει ασύρματο streaming ήχου και παραδοσιακό ήχο υψηλής ποιότητας. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας σειράς ασύρματων ηχείων και συστημάτων ήχου είναι ο στιλάτος σχεδιασμός, και αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει από τα CMT-X5CD και CMT-X7CD, που διαθέτουν ποιοτική και κομψή εμφάνιση και φινίρισμα που προσθέτει ακόμα περισσότερο στιλ και αέρα σε κάθε σύγχρονο σαλόνι.


Τα CMT-X5CD και CMT-X7CD είναι σκέτη απόλαυση για τα μάτια, αλλά και τα αυτιά σας, παρέχοντας υψηλή ποιότητα ήχου ισχύος 40W. Τα νέα συστήματα ήχου έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά λειτουργιών ήχου με τα νέα ασύρματα ηχεία, όπως τις τεχνολογίες aptX codec, DSEE, Clear Audio+ και τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master. Με ηχεία πλήρους εύρους και παθητικό ακτινοβολητή, τα συστήματα ήχου παρέχουν πλούσια, βαθιά μπάσα, σε συνδυασμό με μια ραφιναρισμένη ακουστική εμπειρία.


Αυτά τα «όλα σε ένα» ασύρματα συστήματα ήχου παρέχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μουσική από όποια πηγή θέλετε! Οι ενσωματωμένες λειτουργίες προσφέρουν αναπαραγωγή CD και USB, FM ή ραδιόφωνο DAB. Οι ασύρματες συνδέσεις υποστηρίζονται μέσω Bluetooth®, NFC και WiFi.


Η νέα σειρά ασύρματων ηχείων και συστημάτων ήχου ολοκληρώνεται με μια σειρά νέων ρολογιών-ραδιοφώνων, άμεσα αναγνωρίσιμων από τον πολύ όμορφο και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό τους.


Τα νέα ασύρματα ηχεία και συστήματα της Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο του 2014.