Οι οθόνες της HannsG έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, με μια πλήρη γκάμα μοντέλων από 17’’-28’’.

HannsGΌλες οι οθόνες είναι κατασκευασμένες με υψηλής ποιότητας υλικά τα οποία εξασφαλίζουν ζωντανά χρώματα, εργονομικό σχεδιασμό αλλά και ευκολία στη χρήση. Τα προϊόντα της HannsG, που συμβολίζουν το πνεύμα “Go Beyond”, παρέχουν στους καταναλωτές μια τελείως νέα εμπειρία τεχνολογίας εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη, που ξεπερνάει τις προσδοκίες των καταναλωτών και τις υφιστάμενες προδιαγραφές της αγοράς. Εκτός από το να βασίζει τα προϊόντα στον τρόπο ζωής των καταναλωτών, κάθε προϊόν από την HannsG είναι το αποτέλεσμα της προηγμένης τεχνολογίας και ακρίβειας των μεθόδων κατασκευής. Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας LCD panel η HannsG πιστεύει επίσης ότι η εμπορική αξία προέρχεται από την ατέρμονη καινοτομία, έτσι σε κάθε μοντέλο θα παρατηρήσετε την σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Παράλληλα, η αισθητική της τεχνολογία έχει επαναπροσδιοριστεί δημιουργώντας ένα τέλειο συνδυασμό μεταξύ λογικής και design, με μια πλούσια παλέτα χρωμάτων.

Όλη η γκάμα οθονών της HannsG προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας/ τιμής, καθώς συνδυάζει την ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό με την ανταγωνιστική τιμή. Οι οθόνες HannsG προσφέρονται με εγγύηση καλής λειτουργίας (3 χρόνια On-Site) και υπόσχονται ότι θα γίνουν ένα παράθυρο σε ένα συναρπαστικό και πολύχρωμο κόσμο!