Τα νέα French-door και side-by-side ψυγεία της LG Electronics, με την τεχνολογία Door-in-Door, θα παρουσιαστούν στo Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας.


lg ces 2014 fridgeΤα νέα μοντέλα, με ενεργειακή απόδοση, διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και κάνουν την οργάνωση πιο εύκολη και πιο άνετη από ποτέ.


«Με βάση τις συνήθειες των καταναλωτών, τα νέα ψυγεία είναι σχεδιασμένα με τη λειτουργία Door-in-Door™, τα οποία είναι φιλικά στον χρήστη και μεγιστοποιούν την άνεση», δήλωσε ο κ. Seong-jin Jo, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Appliance Company. “Με την πιστοποίηση ENERGY STAR®, η νέα μας σειρά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους χρήστες που ενδιαφέρονται για την ενεργειακή απόδοση».


Door-in-Door™ και μεγαλύτερη άνεση
Όταν η LG παρουσίασε αρχικά το 2010 το Door-in-Door™, η εταιρεία εφάρμοσε το συγκεκριμένο καινοτόμο σχεδιασμό σε πολλά premium ψυγεία της. Η ιδιαίτερα άνετη σχεδίαση έκανε ακόμα πιο εύκολο στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα και στα ποτά τους, καθώς και μείωσε την απώλεια του κρύου αέρα. Με τη μείωση των εναλλαγών της θερμοκρασίας που υπάρχουν όταν ανοίγει η πόρτα, το Door-in-Door™ βοηθάει το φαγητό να παραμείνει φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Τεχνολογία Inverter Linear Compressor και μεγαλύτερη φρεσκάδα
Η αποκλειστική τεχνολογία Inverter Linear Compressor της LG επιτρέπει στα ψυγεία να παρέχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και φρεσκάδα, με μειωμένα ποσοστά θορύβου και ασύγκριτη αντοχή. Σε σύγκριση μ’ ένα σύστημα παλινδρομικής κίνησης, το Inverter Linear Compressor της LG, με 10ετή εγγύηση, παράγει λιγότερες εσωτερικές τριβές και προσφέρει πιο ακριβή έλεγχο ψύξης, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.


Το σύστημα Smart Cooling Plus του French-door ψυγείου είναι σχεδιασμένο ώστε να διατηρεί τις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης. Επιπλέον, οι τεχνολογίες Inverter Linear Compressor και Dual Evaporator ρυθμίζουν την υγρασία και τα επίπεδα θερμοκρασίας, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Slim SpacePlus™ Ice System
Πολλοί εγκατεστημένοι κατασκευαστές πάγου στα ψυγεία καταλαμβάνουν αρκετά μεγάλο χώρο, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον χώρο για αποθήκευση. Το σύστημα Ice Slim SpacePlus™ της LG παρέχει περισσότερο χώρο στα ράφια και αρκετό στην πόρτα για την αποθήκευση πρακτικών ειδών χωρίς να αυξάνονται οι εξωτερικές διαστάσεις του ψυγείου.


Smart Diagnosis™
Εάν ένα ψυγείο LG αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, η λειτουργία Smart Diagnosis™ επιτρέπει στους εκπροσώπους του τηλεφωνικού κέντρου να διαγνώσουν γρήγορα το θέμα μέσω τηλεφώνου. Επιπλέον, μέσω των smartphone τους και της εφαρμογής Smart Diagnosis™, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μπορούν να καταγράψουν το τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει το ψυγείο για άμεσες συμβουλές σχετικά με τις επιλογές επισκευής μέσω των σημάτων.


Fresh Air Filter
Το Fresh Air Filter που βρίσκεται στα ψυγεία της LG χρησιμοποιεί έναν ειδικό ανεμιστήρα έτσι ώστε ο αέρας στο εσωτερικό να διατηρείται φρέσκος και χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές.


Smart Pull™ Handle
Το κομψό και υψηλής αισθητικής χερούλι Smart Pull™ της LG καθιστά δυνατό το άνοιγμα της πόρτας του καταψύκτη με ελάχιστη προσπάθεια. Με μια απλή κίνηση, ανυψώνοντας το χερούλι, η πρόσβαση στην κατάψυξη είναι γρήγορη και εύκολη.


Βασικά Χαρακτηριστικά:
4-Door French-door Ψυγείο της LG (Μοντέλο LMX30995)
– Χωρητικότητα 30 κ.π
– Door-in-Door™
– Inverter Linear Compressor
– Energy Star®-
– Smart Diagnosis™
– Fresh Air Filter
– Smart Pull™ Handle
– Slim Space Plus
– Τεχνολογία Smart Cooling Plus
– Double Freezer Drawers


3-Door French-door ψυγείο της LG (Μοντέλο LFX32945)
– Χωρητικότητα 32 κ.π
– Door-in-Door™
– Inverter Linear Compressor
– Energy Star®
– Smart Diagnosis™
– Fresh Air Filter
– Smart Pull™ Handle
– Slim Space Plus
– Smart Cooling System
– 3-Tier Organization™ Freezer EasyReach™ Bin


3-Door Ψυγείο της LG (Μοντέλο LFX29945)
– Χωρητικότητα 29 κ.π
– Door-in-Door™
– Inverter Linear Compressor
– Energy Star®
– Smart Diagnosis™
– Fresh Air Filter
– Smart Pull™ Handle
– Slim Space Plus
– Smart Cooling System
– Dual Ice Maker


Side-by-Side Ψυγείο της LG (Μοντέλο LSC22991)
– Χωρητικότητα 22 κ.π
– Door-in-Door™
– Inverter Linear Compressor
– Energy Star®
– Smart Diagnosis™
– Fresh Air Filter
– Smart Pull™ Handle
– Slim Space Plus