Ο χορός των πρώτων κινηματογραφικών βραβείων της χρονιάς αρχίζει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.


golden globe awards logoΕκείνη την ημέρα θα δείτε τη ζωντανή μετάδοση της 71ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας, που θα παρουσιάσουν οι Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ. Οι ζωντανές μεταδόσεις αρχίζουν στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD με το καθιερωμένο pre-show που θα αρχίσει στις 02:00, ξημερώματα Δευτέρας, μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής απονομής.


Από το πρωί της Κυριακής, το Novacinema 2 βάζει τους τηλεθεατές του στο πνεύμα των κινηματογραφικών βραβείων, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο αφιέρωμα σε ταινίες που διακρίθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες: «Η Μελωδία της Ευτυχίας» (09:30), «Οι Άθικτοι» (12:20), «Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη» (14:15), «Οι Απόγονοι» (16:05), «Το Βαθύ Μπλε του Έρωτα» (18:05), «Syriana» (19:45), «Σώμα με Σώμα» (22:00) και «The Paperboy» (00:05).


Στις φετινές υποψηφιότητες για τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές που θα προβληθούν, σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση, κατά τους επόμενους μήνες στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Σημειώνεται ότι η 71η Τελετή Απονομής των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας θα προβληθεί επίσης σε μαγνητοσκόπηση και με ελληνικούς υποτίτλους, το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου στις 21:00, από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD.