Στo Consumer Electronics Show 2014 η Samsung Electronics θα παρουσιάσει πρωτοποριακές B2B λύσεις για επαγγελματικές οθόνες.


samsung_logoΜέσω του ειδικά διαμορφωμένου περίπτερου, η Samsung θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα τον «παράδεισο των ξενοδοχείων» στο Λας Βέγκας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες των εφαρμογών των οθονών LFD για ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και καταστήματα λιανικού εμπορίου.


Η Samsung Electronics θα παρουσιάσει μια σειρά από νέες επαγγελματικές οθόνες LFD (Large Format Displays) την ερχόμενη εβδομάδα στη Διεθνή Έκθεση CES 2014 στο Λας Βέγκας. Η εταιρεία θα προβάλλει μία σειρά καινοτόμων λύσεων που αφορούν στις επαγγελματικές οθόνες LFD για ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και καταστήματα λιανικού εμπορίου, οι οποίες είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν οπτικά εντυπωσιακές καθώς και διαφοροποιημένες εμπειρίες στους πελάτες. Για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των οθονών της στην καθεμία από τις παραπάνω κατηγορίες, το περίπτερο της Samsung στην CES θα διαμορφωθεί ως ένας «παράδεισος ξενοδοχείων», που θα περιλαμβάνει video wall, λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και επαγγελματικών οθονών, τον «Διαδραστικό Πίνακα» της Samsung, καθώς και τη μεγαλύτερη στον κόσμο οθόνη LED LFD, 95 ιντσών.


Η Samsung έχοντας ως στόχο να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για προηγμένες οθόνες στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσφέρει πρωτοποριακές B2B λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες για επαγγελματικές οθόνες τόσο στους χώρους υποδοχής ενός ξενοδοχείου όσο και στα δωμάτια. Στο video wall που θα τοποθετηθεί στο περίπτερο θα παρουσιάζονται με ζωντανό τρόπο χρήσιμες πληροφορίες για τους χώρους υποδοχής ενός ξενοδοχείου, όπως άμεση ενημέρωση για τον καιρό και για ισοτιμίες συναλλάγματος.


Επίσης, η Samsung θα παρουσιάσει νέες λύσεις για ξενοδοχειακές τηλεοράσεις που προσφέρουν ταυτόχρονα ψυχαγωγία και ενημέρωση. Χρησιμοποιώντας τις συγκεκριμένες λύσεις τα ξενοδοχεία μπορούν εύκολα να προσθέτουν περιεχόμενο – συμπεριλαμβανομένου ταινιών και παιχνιδιών, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα τοπικά τουριστικά αξιοθέατα – με στόχο να προσφέρουν ακόμα καλύτερη εμπειρία και μεγαλύτερη ικανοποίηση στους πελάτες τους.


Επιπλέον, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη λειτουργία «Smart View» που επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει περιεχόμενο από το smartphone και το tablet στην οθόνη της τηλεόρασης του δωματίου τους. Η νέα αυτή λειτουργία επιτρέπει στους πελάτες του ξενοδοχείου να απολαμβάνουν το περιεχόμενο των συσκευών τους, όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, σε μεγαλύτερη οθόνη, χρησιμοποιώντας την τηλεόραση του δωματίου τους.


Για τα business centers των ξενοδοχείων, η Samsung θα παρουσιάσει τον Διαδραστικό Πίνακα (Interactive White Board – IWB), που διαθέτει τεχνολογία αφής καθώς και τεχνολογία πολλαπλών οθονών. Ο Διαδραστικός Πίνακας της Samsung είναι ένας ηλεκτρονικός πίνακας ανακοινώσεων που συνδυάζει hardware και λογισμικό, τα οποία καθιστούν δυνατή τη δημιουργία μεγάλων οθονών που μπορεί να χειρίζεται κανείς από έναν και μόνο Η/Υ. Οι δυνατότητες της οθόνης αφής επίσης καθιστούν τον Διαδραστικό Πίνακα ως μία βολική και κατάλληλη λύση για εκπαιδευτικούς και εταιρικούς σκοπούς. Για να ενισχύσει περαιτέρω τη χρηστικότητα του Διαδραστικού Πίνακα και των LFD οθονών, η Samsung θα παρουσιάσει μία λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εύκολα προσαρμογές στην οθόνη, καθώς και μία λειτουργία που χρησιμεύει ως «δείκτης», σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς δείκτες λέιζερ.


Επιπλέον, η Samsung θα παρουσιάσει την μεγαλύτερη στον κόσμο οθόνη LED LFD (Μοντέλο: ME95C), που βρίσκεται πλέον σε μαζική παραγωγή, με καταπληκτική οθόνη 2.1 μέτρων, που αναδεικνύει την ποιότητα της καθαρής εικόνας.


Η Samsung Electronics διατήρησε την ηγετική της θέση στην αγορά των οθονών LFD για πέμπτη συνεχή χρονιά, αντιπροσωπεύοντας το 26,4% του όγκου των πωλήσεων στο τρίτο τρίμηνο του 2013. Επίσης, η εταιρεία σταθεροποίησε τη θέση της στην αναπτυσσόμενη αγορά των επαγγελματικών οθονών, που αποτελεί μια νέα μηχανή ανάπτυξης, αυξάνοντας το μερίδιο της στην αγορά από 19% το 2012 στο 26% το 2013.