Η Super League και τα κανάλια Novasports παρουσιάζουν τη σειρά ντοκιμαντέρ «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου» από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014.


Novasports_ola_gia_tin_omada_souΗ προβολή του θα γίνει στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» στις 21:30 στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα προβληθεί το πρώτο ντοκιμαντέρ της σειράς «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου», αφιερωμένο στον ΟΦΗ. Η Super League, σε συνεργασία με τα κανάλια Novasports, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της παραγωγής των ντοκιμαντέρ, με στόχο να καταγραφεί και ενισχυθεί η σχέση των 18 ομάδων που απαρτίζουν την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας με τους φιλάθλους τους.


Στόχος των ντοκιμαντέρ είναι τόσο η ενίσχυση του «συλλογικού» συναισθήματος σε τοπικό επίπεδο, καταγράφοντας τις ελπίδες και τα όνειρα, τις χαρές και τις λύπες, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων ενός τόπου για την ομάδα με την οποία ταυτίζονται και τους αντιπροσωπεύει, αλλά και να υπογραμμιστεί η πολυσυλλεκτικότητα της Super League.


Με το ντοκιμαντέρ «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου» ενισχύονται οι δεσμοί και η συσπείρωση των φιλάθλων με τις ομάδες τους, προβάλλοντας την χαρά και την υπερηφάνεια που προσφέρει η υποστήριξη της ομάδας, αλλά και τον σεβασμό και την φιλοξενία που οφείλει να παρέχει στον αντίπαλο. Οι άνθρωποι, οι παράγοντες, οι παλιοί ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι, «ανοίγουν την καρδιά τους» για την ομάδα και την πόλη τους, ενώ ταυτόχρονα ο φακός καταγράφει τις ομορφιές και τα αξιοθέατά της που είναι το φόντο των διηγήσεων. Στα ντοκιμαντέρ αυτά, με σύγχρονη «γραφή» και γρήγορο και συναρπαστικό μοντάζ παρουσιάζονται απόψεις, χώροι, ιστορικό υλικό των ομάδων και των πόλεων δημιουργώντας ένα σύνολο απαράμιλλης κινηματογραφικής αφήγησης που παράγει έντονα συναισθήματα στον τηλεθεατή.


Το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου» για τον ΟΦΗ, θα προβληθεί την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών» στις 21:30.


Επαναπροβολή του ντοκιμαντέρ για τον ΟΦΗ:
Τρίτη 7/1 20:30 Novasports 1 & Novasports 1 HD
Πέμπτη 9/1 19:30 Novasports 2 & Novasports 2 HD
Σάββατο 11/1 14:30 Novasports 2 & Novasports 2 HD


Οι επόμενες στάσεις του οδοιπορικού για τον Ιανουάριο θα είναι οι παρακάτω
Άρης 13/1
Ατρόμητος 20/1
Απόλλων 27/1